TV-NytStreamingnyt

GOLFTV koster fra 49,- / måned – Danske kommentatorer er på plads

Om to uger går det løs med PGA TOUR på GOLFTV, hvor alle turneringer i PGA TOUR vises. Nu er setuppet med priser og kanaler samt holdet af eksperter og kommentatorer på plads: Søren Hansen, Andreas Hartø, Jeppe Huldahl, Jesper Knudsen og Mark Haastrup m.fl. skal guide golfseerne primært på streamingtjenesten GOLFTV, samt på Eurosport 2, hvor enkelte af turneringerne også vises. Det ambitiøse setup sikrer dansk kommentering på alle årets turneringer.

Ikke overraskende, så er Anders Antonsen, nordisk sportschef og COO i Discovery Networks Danmark, begejstret over at kunne præsentere Søren Hansen og resten af holdet:

”Søren Hansen er en af de største danske golfspillere gennem tiderne. Han har været blandt de 50 bedste spillere i verden, repræsenteret Europa i Ryder Cup og har flere store sejre i bagagen. Med sin store erfaring og viden om spillet har han mange gode anekdoter, som kan hives frem til de største turneringer. Så vi er mildt sagt meget glade for at have Søren Hansen med på vores i øvrigt meget stærke hold af kommentatorer og eksperter.”

Søren Hansen selv var ikke i tvivl om, at han gerne ville være en del af holdet, når Discovery Networks Danmark blænder op for PGA TOUR efter nytår:

”Med spændende ændringer i turneringprogrammet og Discoverys nytænkende formidling af den største golf tour i verden, PGA TOUR, glæder jeg mig til at formidle og udvikle et premium produkt ud i de danske stuer. Når en så seriøs “medspiller” som Discovery sikrer sig rettigheden til en tour i stærk udvikling, er der lagt i støbeskeen til en spændende og underholdende tid for golfsporten som helhed – og for de mange seere på GOLFTV verden over.” udtaler Søren Hansen

Nyheden kommer efter Discovery Networks i november kunne præsentere Tiger Woods som partner på den nye streamingtjeneste GOLFTV. Her kommer Tiger Woods til at lave instruktionsvideoer, give eksklusive kommentarer og meget andet.

Dansk kommentering på alle turneringer fra 49 kr. om måneden

Alle turneringerne på PGA TOUR vises med dansk kommentering. Det giver i alt ca. 170 danske kommenteringer på GOLFTV i 2019. Anders Antonsen uddyber:

”Vi går helhjertet ind i formidlingen af golf til det danske publikum. Derfor er det også en stor prioritet for os at kunne formidle turneringerne på GOLFTV med danske kommentatorer. Det giver nærvær og vi sikrer, at seerne oplever et dansk og forståeligt perspektiv på spillernes præstationer og turneringerne generelt, selvom streamingtjenesten er global.”

Første turnering vises allerede på Eurosport 2 og GOLFTV fra midnat 4. januar, hvor Tournament of Champions starter på naturskønne Maui, Hawaii. Alle turneringer på PGA TOUR vises i fuld længe på GOLFTV. Her vil fans af golfsporten også kunne opleve et arkiv med tidligere turneringer, tips og tricks fra Tiger Woods (fra Q2 2019) og meget mere.

Alle turneringer kan ses med et GOLFTV Live-abonnement til 49 kr. om måneden (449 kr./år). Et GOLFTV Pro-abonnement med instruktionsvideoer, arkiv og meget mere kommer til at koste 79 kr. om måneden (699 kr./år). Alle interesserede kan læse mere på www.golf.tv. DIGITALT.TV tester tjenesten primo februar 2019 og bringer en anmeldelse inden længe.

På Eurosport 2 vises ca. fire timers golf hver torsdag og fredag. Derudover viser Eurosport 2 også mindst fire turneringer i fuld længde. Heraf er Players Championship og Fedex Cup de to, mens de sidste turneringer til Eurosport 2 mangler at blive udvalgt. Det bliver til ca. 370 timers fjernsyn på Eurosport 2 i alt i 2019.

Teamet af eksperter og kommentatorer

For at sikre dansk kommentering på så mange turneringer, har Discovery Networks Danmark sammensat et bredt og stærk team af kommentatorer og eksperter:

  • Søren Hansen: Ekspert og medkommentator
  • Andreas Hartø: Ekspert og medkommentator
  • Jeppe Huldahl: Ekspert og medkommentator, stadig aktiv golfspiller
  • Mark Haastrup: Ekspert og medkommentator, stadig aktiv golfspiller
  • Anders Sigdal: Kommentator
  • Morten Buckhøj: Kommentator
  • Thomas Troels-Schmit: Kommentator
  • Jesper Knudsen: Hovedkommentator og redaktør på GolfTV

Aktuel golf på tv og streaming

Ingen TV-Tider pt.
Kilde: Disocvery presse

I samme kategori

Back to top button