TV-NytStreamingnyt

Golf på Discoverys kanaler og ny global, golf-streamingtjeneste

Det var egentlig først i 2022, at rettighederne til den amerikanske golf tour skulle være overdraget til Discovery Networks Danmark. Men en aftale med C More sikrer nu, at golf tjekker massivt ind på Discoverys eksisterende sportskanaler allerede fra januar 2019.

Det glæder Anders Antonsen, COO og Nordisk sportsdirektør i Discovery:

”Golfsporten har en stærk og dedikeret følgerskare i Danmark. Dem er vi glade for at kunne byde indenfor på vores kanaler allerede fra næste år. Vi kommer til at producere et eksklusivt og varieret udbud af live golf fra hele verden, ekspertanalyser og meget mere.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

En del af en større satsning

Opkøbet af golfrettighederne skal ses i et større billede sammen med Discoverys andre, stærke sportsrettigheder inden for bl.a. fodbold, tennis og en række andre sportsgrene.

”Opkøbet af rettighederne til PGA Tour er en del af vores vedvarende fokus på at tilbyde vores seere unikt kvalitetsindhold i en lang række sportsgrene. Og der passer golfsporten og PGA Tour særdeles godt til Eurosport-brandet. Og så er golf jo også på OL-programmet i både 2020 og 2024, som vi også har rettighederne til at sende,” udtaler Anders Antonsen.

Discovery og PGA TOUR løfter sløret for GOLFTV: Et globalt fællesskab for golffans

I dag annoncerer Discovery og PGA TOUR streamingtjenesten GOLFTV. Navnet dækker over en ny live- og on-demand streamingtjeneste, som lanceres globalt per 1. januar.

GOLFTV er en samlet tjeneste, som giver adgang til den største samling af golf-indhold i verden. Med en voksende portefølje af golf kommer tjenesten til at indeholde sportens mest spændende øjeblikke, verdensstjerner og største turneringer på alle skærme og enheder. Brugerne kommer også til at finde interviews, highlights, tutorials, historiske turneringer og meget mere.

GOLFTV skal både give store oplevelser og oplyse om sporten. I de kommende år vil der være mere end 2.000 timers live sport hvert år og eksklusivt indhold, som kan ses on-demand. Der vil være livedækning af de seks Tours under PGA Tour og næste 150 årlige turneringer – inkl. PLAYERS Championshop, FedExCup Playoffs og Presidents Cup.

Alex Kaplan, President and General Manager, Discovery Golf, udtaler:

“Vores langsigtede mål er at skabe en must-have oplevelse, som virkelig styrker den måde golffans ser, spiller og involverer sig i spillet hver dag. Når vi lancerer GOLFTV er det et meget spændende skridt på den rejse.”

Nordisk sportschef og COO i Discovery Networks Danmark, Anders Antonsen, udtaler:

”Med vores nye streamingtjeneste, leverer vi et stærkt produkt til de dedikerede fans. Og det produkt forventer vi at kunne styrke yderligere i de kommende år. Vi kommer til at tilbyde eksklusivt kvalitetsindhold, og meget mere golf, end vi nogensinde kommer til at kunne nå at vise på TV,” uddyber Anders Antonsen.

Alt det eksklusive indhold på streamingtjenesten kan følges via web, og der kommer selvfølgelig også en app til iPhone og Android.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button