TV-Nyt

Golf med kendisser – tid til AT&T Pebble Beach Pro-Am

Det er tid til årets største Pro-Am turnering på PGA TOUR, når AT&T Pebble Beach Pro-Am spilles i denne uge. Og selv om det vrimler med golfprofiler, så er de ikke nødvendigvis de største stjerner på banen syd for San Francisco: Igen i år er der kendisser med fra bl.a. NFL og sågar Rap fyr i L.A.

Du kan se alle fire dage på streamingtjenesten GOLFTV og de to første dage kan man også se med på Eurosport 2. Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV.

Sidste år vandt Phil Mickelson den traditionsrige turnering efter en sublim afslutning, hvor finalerunden blev spillet i bare 65 slag: Solen nåede at gå ned inden afslutningen. Derfor måtte Mickelson og Paul Casey tidligt op mandag og spille de sidste huller. Casey måtte strække våben til slut, og Mickelson vandt dermed sin femte titel på Pebble Beach. Han er naturligvis tilbage for at forsvare sin sejr.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mickelson kommer til turneringen med en tredjeplads i bagagen fra Europatouren, så måske er formen klar til et titelforsvar. Mickelson er en af fem tidligere AT&T Pebble Beach Pro-Am vindere, der er til start i år sammen med bl.a. Jordan Spieth og Brandt Snedeker.

Verden nummer fem Dustin Johnson er ligesom Mickelson fløjet direkte til Californien fra Saudi Arabien, hvor han sluttede på andenpladsen. Det er Dustin Johnsons første start på PGA TOUR siden Tournament of Champions på Hawaii.

De professionelle er makker med en amatør og feltet af amatører er en blanding af forretningsfolk, skuespillere, musikere og tidligere sportsstjerner. I år er de tidligere NFL spillere Eli og Payton Manning med, det samme er Tony Romo, skuespiller Alfonso Ribeiro bedre kendt som Carlton fra Fresh Prince of Bel Air.

AT&T Pebble Beach Pro Am kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
– Torsdag den 6.2.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 17.00)
– Fredag den 7.2.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 17.00)
– Lørdag den 8.2.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)
– Søndag den 9.2.: 19.00 – 00.30 (Kun på GOLFTV)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button