Streamingnyt

Godt nyt til Formel 1 fans efter Viaplay prisstigning – F1 TV Pro tjenesten får bedre billedkvalitet

Formel 1’s egen streamingtjeneste F1 TV Pro, har siden sin lancering ikke været optimeret i forhold til at kigge med på fladskærmen hjemme i stuen. Billedkvaliteten har ikke været optimal sammenlignet med Viaplay, men nu er der godt nyt.

Bedre billedekvalitet

Formel 1 streamingtjenesten får nemlig en større opgradering her i 2021 sæsonen, det betyder blandt andet at man vil streame med 1080p med 50fps, altså samme billedhastighed som på traditionelt tv og på Viaplay. Dermed kommer oplevelsen til at virke mere realistisk end tidligere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Chromecast og AirPlay

I samme forbindelse får F1 TV Pro også Cast funktion og AirPlay mulighed. Bemærk at Chromecast indtil videre kun er tilgængelig fra browserudgaven af F1 TV pro og ikke app’en.

Bedre betjening og brugeroverflade

F1 TV Pro lover også at brugeroverfladen har fået en overhaling, med forbedret betjening til følge. Det skulle blive nemmere at skifte mellem de forskellige ekstra feeds der tilbydes som Pit Lane Channel, Data Channel, Driver Tracker og On-board Cameras.

F1 TV Pro også på vej til Apple TV, Android TV

F1 TV Pro har endnu flere gode nyheder på vej, for dig der gerne vil bruge tjenesten som en app på Apple TV eller Android TV. En app udgave til disse to platforme lanceres senere her i 2021, oplyser de. Update: Apple TV app’en blev frigivet medio oktober 2021.

Så hvis Viaplay prisstigningen er blevet for meget og du primært er fokuseret på Formel 1, så er F1 TV Pro nu altså et mere reelt alternativ.

Få F1 TV Pro med 25% rabat lige nu

F1 TV Pro koster normalt omkring 820,- pr. år eller 105,- / måned

Prøv F1TV25 som voucher kode for rabat (virker her marts 2021). Så kommer års prisen ned på omkring 615,-

Kilde: Formel 1

Læs også


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button