Branche-Nyt

God start for TV3-kanalerne i 2010

tv3logoViasat melder at TV3-kanalerne har gjort det forrygende i de to første måneder af 2010, hvor man samlet tager markedsandele. Fra uge 1 til 10 er TV3-kanalerne i målgruppen 15-30 år steget mere end 22% og har en CSOV (commercial share of viewing) på 28,7%. Succesen for de tre TV3-kanaler kommer både via egenproduktioner, den eksklusive sport samt en hel masse fremragende indkøbte film og serier. I målgruppen 21-50 år er CSOVen på 22,2 procent – en stigning på 17 procent i forhold til samme periode i 2009.

Egenproduktioner er kommet rigtig godt fra start – og det gælder lige fra ”Til Middag hos…” over ”Velkommen Hjem”, ”Politistationen” og måske ikke mindst både ”Luksusfælden” og ”Paradise Hotel”. Og så hjælper det os naturligvis også, at både dansk fodbold og Champions League er kommet så stærkt i gang igen.

“Vi glæder os over fremgangen, men ved også, at vi skal fortsætte med at tilbyde den bedste underholdning for at holde fast i den positive udvikling”, siger TV3s programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup. TV3s næste egenproduktion kommer i april, hvor der er premiere på ”Danske Hollywoodfruer” og på den nye sæson af ”Lulu & Leon”.

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button