TV-Nyt

’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’ skruer ekstra op for sommeren

Danskerne holder mere sommerferie i Danmark i år, og det betyder nye tiltag for TV 2s Go’-magasiner, som også udvider sendetiden i forhold til tidligere somre.

Blandt andet vil ’Go’ aften LIVE’-redaktionen sende alle hverdage fra mandag 29. juni og fem uger frem, hvor programmet sædvanligvis holder sommerferie. I den forbindelse udvides programmerne med særudgaverne ’Go’ aften LIVE – sommer i Danmark’, hvor værterne Petra Nagel, Lene Beier og Christian Degn kommer rundt i sommerlandet.

En del af udsendelsen bliver, som seerne kender den – med aktuelle historier fra studiet i Tivoli og med Natasja Crone, Abdel Aziz Mahmoud og Jes Dorph-Petersen som værter på skift. Den anden del foregår i rundt i sommer-Danmark, hvor Petra Nagel, Lene Beier og Christian Degn besøger kendte kulturpersonligheder på deres yndlingssted om sommeren. Vi kommer på besøg i sommerhuse og særlige steder i naturen, og vi skal med på fisketur, lave mad over bål, quizze og høre skøn musik.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også i morgentimerne sender Go’-redaktionen mere morgen-tv end sædvanligt, idet programmet efter opfordring fra tusindvis af seere har fortsat sine weekendudgaver i hele juni. Dermed reduceres sommerpausen for de populære weekendudgaver af ’Go’ morgen Danmark’.

En anden morgen-nyskabelse hen over sommeren er indslag, hvor kokken Claus Holm og musikeren og tv-værten Mattias Hundebøll rejser rundt i sommerlandet og ”smager” på Danmark. Hver fredag morgen i juli parkerer Mattias Hundebøll sin autocamper et sted i sommer-Danmark, og Claus Holm sætter sit udekøkken op.

– Claus Holm smager på råvarerne fra en lokal ildsjæl, og Hundebøll portrætterer byen eller området via smukke billeder og samtaler med lokale personligheder. Herudover kommer andre lokale til og fortæller om deres egn, og i sidste ende smager alle på Claus Holms lækkerier. Vi genopdager kort sagt den varierede smag af Danmark, siger Henriette Ladegaard-Pedersen.

Holm og Hundebøll kommer godt rundt i landet – fra Læsø, hvor den står på jomfruhummer, over Fjordlandet, som byder på gulerødder og lam, til Hvide Sande med frisk fisk og muslinger. ’Go’ morgen Danmark’ kommer også til Tåsinge, hvor der er bøf på grillen, og til Møn, hvor der skal laves mad på bål.


I samme kategori

Back to top button