TV-Nyt

Gjensidige Kvindeligaen på Sport Live

Når forårssæsonen bliver sparket i gang i Gjensidige Kvindeliga, bliver ugens SuperMatch tv-transmitteret på den nye sportskanal SPORT LIVE.

Aftalen betyder, at en udvalgt kamp fra Gjensidige Kvindeliga, hver uge vil blive vist live på kanalen, det vil blive om lørdagen i hele mesterskabsspillet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Det er et stort skridt for dansk kvindefodbold, og vi er enormt stolte af denne aftale. Det betyder, at mange flere danskere nu får mulighed for at se kvindefodbold fra den øverste hylde i Danmark, og det er vi selvfølgelig enormt glade for. Vi glæder os til at se den udvikling og det løft, det giver dansk kvindefodbold,” siger Nicolai Kaas, chef for Kvindeligaen.

Også i SPORT LIVE er der stor begejstring for tv-aftalen:

”Kvindefodbolden er klart på vej frem – også i Danmark hvor der på det seneste er blevet lagt et stort arbejde i at udvikle især Gjensidige Kvindeliga og gøre den mere attraktiv,” siger Flemming Kjellerup, direktør for SPORT LIVE.

”Vi glæder os til at sende fra ligaen på SPORT LIVE. Vi sender en række kampe direkte, og vi laver også et ugentligt magasin-program. Vi tror på, at vi i samarbejde kan tage ligaen og dansk kvindefodbold til næste niveau rent tv-mæssigt,” siger han videre.

SPORT LIVE har indgået distributionsaftaler med YouSee, Canal Digital, Stofa og Waoo. Kanalen kan vælges enten som tilvalgskanal eller i en bland-selv eller vælg-selv pakke. Antenneforeninger kan også købe SPORT LIVE enten direkte eller igennem en af de distributører, SPORT LIVE samarbejder med.

TV-kampe de tre første runder:

  • Lørdag den 28. marts klokken 12.00: KoldingQ – Fortuna Hjørring
  • Lørdag den 4. april klokken 12.00: Fortuna Hjørring – VSK Aarhus
  • Lørdag den 18. april klokken 12.00: FC Thy–Thisted – KoldingQ.
Kilde: DBU presse

I samme kategori

Back to top button