TV-Nyt

Giro d’Italia eksklusivt hos Discovery frem til 2025

Discovery har sikret sig de eksklusive rettigheder til at vise Giro d’Italia og en række andre store italienske løb frem til 2025. Dermed kan brugerne af discovery+ og Eurosport glæde sig til transmissioner fra flere af verdens største cykelløb.

Discovery har sikret sig de eksklusive, globale rettigheder til at vise Giro d’Italia indtil 2025. Aftalen styrker den i forvejen solide cykeldækning på discovery+ og Eurosport, og cementerer, at Discovery er hjemmebane for alle cyklingens tre Grand Tours.

Med den flerårige aftale med RCS Sport via IMG bevarer Discovery sin status som Giroens multi-platform rettighedsindehaver, hvilket betyder, at man på discovery+ kan se hver etape fra årets første Grand Tour uden afbrydelser. Man kan naturligvis også kan følge løbet på Eurosport.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Men det er ikke alt. For oven i Giroen kan man fremover også opleve en række UCI World Tour-løb eksklusivt på Discoverys kanaler og tjenester. Det gælder blandt andet mændenes og kvindernes Strade Bianche og Tirreno-Adriatico, samt ikke mindst klassikerne Milano-San Remo og Lombardiet Rundt, som for første gang vil blive produceret til live-dækning fra start til slut.

Årets første UCI World Tour-løb, UAE Tour, er også inkluderet i pakken, hvilket viser at Discovery tager sine forpligtelser seriøst i forhold til at tilbyde seerne det største udvalg af cykelløb i verdensklasse året igennem.

– Discovery har en stolt tradition for at have det bredeste udvalg af cykelløb med både mænd og kvinder på discovery+, Eurosport og GCN (Global Cycling Network) og fornyer sig hele tiden for at kunne give den bedste seeroplevelse til lidenskabelige cykelfans overalt, siger Andrew Georgiou, President, Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions og fortsætter:

– Vi er glade for at have konsolideret vores udvalg af cykelrettigheder i verdensklasse gennem en flerårig forlængelse med RCS, så vi kan holde Giro d’Italia på vores kanaler og platforme i de kommende år. Gennem vores partnerskab mellem Eurosport og GCN, og i stigende grad gennem discovery +, vil vi fortsætte med at udnytte vores store cykelekspertise, så alle kan nyde sporten.

Discovery har sikret sig eksklusive rettigheder til følgende løb frem til 2025

Etapeløb:

· UAE Tour (UCI World Tour)

· Giro d’Italia (UCI World Tour)

· Tirreno–Adriatico (UCI World Tour)

· Giro Di Sicilia (UCI Europe Tour)

Endagsløb:

· Strade Bianche, mænd (UCI World Tour)

· Strade Bianche Women Elite, kvinder (UCI Women’s World Tour)

· Milano–San Remo (UCI World Tour)

· Milano-Torino (UCI Europe Tour)

· Lomarbidet Rundt (UCI World Tour)

· Gran Piemonte  (UCI Europe Tour)

Kilde: Discovery Networks presse

Image

I samme kategori

Back to top button