TV-Nyt

Giro d’Italia 2017 på TV og Streaming

Giro d'italiaEfter en række år med Giro d’Italia cykelløbet på TV 2, så er der nu Eurosport, du skal over på for at se årets første Grand Tour.

Eurosport har nemlig eksklusiv rettighederne til Giro d’Italia fra i år og frem til 2020. Årets Giro d’Italia, den 100. i rækken, skal køres fra 5.-28. maj. Løbet byder på 3.615 kilometer fordelt på to individuelle enkeltstarter, seks sprinteretaper, otte mindre bjergetaper og fem deciderede hårde bjergetaper.

De danske ryttere der er indtil videre er bekræftet i årets Giro er:

  • Jesper Hansen (Astana)
  • Lars Bak (Lotto)
  • Mads Pedersen (Trek)
  • Christopher Juul-Jensen (Orica)

Følg med på feltet.dk i forhold til komplette hold

Giro d’Italia vises på TV på Eurosport 1 med Thomas Bay og Brian Holm som kommentatorer. Du kan også se løbet på Dplay.dk og Eurosport Player.

Du kan se med første gang fredag 5. maj fra kl. 13:00.

I forbindelse med Giroens 100 års jubilæumsudgave lancerer Eurosport i samarbejde med CyclingPlanet og Fitness DK for første gang nogensinde et Giro d’Italia-magasin. I magasinet har du mulighed for at læse om alle 21. etaper, der er skrevet af eksperterne Dan Frost og Brian Holm.

Derudover giver magasinet tv-tider, træningstips, flere dybdegående artikler om det historiske etapeløb og meget andet. Magasinet koster 49 kroner og kan købes i ethvert Fitness DK-center.

I samme kategori

Back to top button