TV-Nyt

Gidseltagningen sæson 2 bekræftet

Kanal 5 blænder i foråret 2019 op for endnu en sæson af den anmelderroste dramaserie ’Gidseltagningen’. Her bliver Danmark igen involveret i et stort gidseldrama – denne gang på en færge i Øresund ud for Kronborg. Optagelserne til sæson 2 går i gang i sensommeren 2018.

Kanal 5s ’Gidseltagningen’ kunne bryste sig af gode anmeldelser og seertal, da den løb over skærmen i foråret 2017. Senest har serien modtaget hele tre nomineringer ved den internationale og anerkendte tv-festival Nymphes d’Or i Monte Carlo, der er tv-branchens svar på ’Guldpalmen’ og uddeles i Monte Carlo senere på måneden. Nu løfter Kanal 5 sløret så for, at de er på vej med en sæson 2. Hovedforfatter Jesper Bernt og Instruktør Christian E. Christiansen står sammen med producer Morten Kjems Hytten Juhl og executive producers Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen i spidsen for ’Gidseltagningen 2’.

– ’Gidseltagningen’ var en stor succes for Kanal 5 og er en af kanalens mest sete egenproduktioner til dato. Den var dermed også en helt afgørende brik i, at Kanal 5 i 2017 havde sit bedste år nogensinde. Vi er derfor også virkelig stolte og glade for, at vi nu går i produktion med en sæson 2, og har store ambitioner om at den ikke kun bliver en succes for Kanal 5 men også for vores streamningtjeneste Dplay, siger Anne Garlichs, programdirektør hos Discovery Networks Danmark og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– ‘Gidseltagningen’ markerer i den grad den rejse Kanal 5 er på. Ambitionerne er tårnhøje, og vi har en klar ambition om at være en af de 4 store hovedkanaler herhjemme, som danskerne har en fast aftale med hver dag. Drama på højt internationalt niveau er en af vores muskler, mens vi gang på gang også har bevist, at vi har modet og styrken til at skabe underholdning, der kan begejstre og samle danskerne.

I sæson 2 af ’Gidseltagningen’ bliver Danmark endnu engang ramt af terror – denne gang i form af et stort gidseldrama på en færge i Øresund ud for Kronborg.

– Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kaster os over endnu en sæson af ‘Gidseltagningen’, og vi tør godt love otte episoder med både åndeløs spænding og dybe tematiske spadestik ned i den trussel som terrorisme udgør i vores tid, siger Meta Louise Foldager Sørensen, CEO & executive producer, SAM Productions.

’Gidseltagningen 2’ har hentet støtte fra Public Service Puljen, og bliver finansieret i et samarbejde mellem Discovery Networks Danmark, SAM Productions, ZDF Neo, STUDIOCANAL og Den Vestdanske Filmpulje.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button