Streamingnyt

Gåsmamman får også en tredje sæson

Gåsmamman sæson 2 cmoreInden længe starter optagelserne på tredje sæson af den populære serie Gåsmamman. På C More er Gåsmamman blevet en af de mest populære dramaserier, hvor sæson to klart overskyggede forventningerne efter at første sæson slog streamingrekord i Sverige.

Alexandra Rapaport spiller Sonja, der er mor til tre børn. Ufrivilligt trækkes hun ind i en underverden af kriminalitet, narko og mord, og hvor hun ikke skyer nogen midler for at beskytte sine børn! Serien er af det svenske Dagens Industri blevet udråbt som en af de bedste, svenske tv-serier siden årtusindskiftet. Alexandra er nu også blevet executiv producent på Gåsmamman.

“Det bliver så godt at komme i gang med sæson tre efter at have lagt så meget tid, energi og passion ind i Gåsmamman i det forgangne år. Det føles også fantastisk, at vi er det samme team, som skal arbejde videre med den nye sæson. Vi er allerede kommet langt med manuskriptet, og jeg kan godt garantere, at der bliver en masse at frem til for alle fans”, siger Alexandra rapaport.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I sæson tre genser vi stjerner som Allan Svensson, Morgan Alling, Anja Lundqvist, Grynet Molvig, Lisette Pagler, Shelby Niavarani, Christian Svensson, Anastasios Soulis, Tobias Zilliacus, Rakel Wärmländer, Cilla Thorell og Ulf Friberg.

Tredje sæson af Gåsmamman bliver indspillet i og omkring Stockholm, og bliver vist til efteråret 2017 på C More. Serien er instrueret af Richard Holm og bliver produceret af Birgitta Wännström for Endemol Sweden i samproduktion med C More og Discovery Networks Sweden. Camilla Ahlgren og Martin Asphaug står for manuskriptet.

De to første sæsoner af Gåsmamman kan streames på C More.

Kilde: C More

I samme kategori

Back to top button