BiografnytBranche-Nyt

Gå i Biografen på abonnement – 229 kroner om måneden

Filmfans over hele landet kan nu gå ubegrænset i biografen for 229 kroner om måneden. Nordisk Film Biografer lancerer fra i dag biografabonnementet BIOPLUS UNLIMITED i alle sine 23 biografer.

Ordningen med biograffilm på abonnement har været testet i i Nordisk Films biograf i Aalborg, Kennedy Arkaden. Ifølge Nordisk Film har det ført til flere biografgængere, og at den enkelte gæst ser flere film end tidligere. Og det er den samme model, som fra 28. november bliver rullet ud i kædens øvrige 22 biografer.

Nordisk Film Biografer forventer, at udvidelsen af modellen vil få flere til at gå i biografen. Og samtidig viser kædens erfaring, at det også får biografgængere til at se andre film end store blockbusters.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er værd at bemærke at der er 4 måneders binding. Mindsteprisen i bindingsperioden er således 916 kr.

BioPlus Unlimited ordningen byder også på vennerabat, der giver 20 kr. rabat på den anden billet i din bestilling.

”Vi lancerer nu BIOPLUS UNLIMITED i alle vores biografer og kan dermed som de første tilbyde danskerne et attraktivt biografabonnement, som kan bruges i alle Nordisk Films biografer rundtom i landet – også i de store byer som København, Århus og Odense. Abonnementet har været en succes i vores biograf i Kennedy Arkaden i Aalborg, hvor det har betydet, at der er flere, som går i biografen, og at den enkelte biografgæst ser flere film end tidligere. Gæsterne i vores øvrige biografer har efterspurgt et biografabonnementet længe, og derfor er vi enormt glade for, at vi nu kan tilbyde et landsdækkende BIOPLUS UNLIMITED-abonnement, som gælder til alle vores biografer. Vi tror på, at det vil løfte det samlede antal biografbesøg og dermed skabe øget publikum til alle de mange gode danske og internationale film, som får premiere i biografen,” siger Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer.

Første biografabonnement i Danmark 

Biografabonnementet er det første af sin slags i Danmark, men lignende abonnementsordninger kendes fra biografkæder i udlandet. Ifølge Casper Bonavent kan BIOPLUS UNLIMITED sammenlignes med et årskort til ZOO, Louisiana eller Legoland.

”Når vi spørger danskerne om deres biografvaner, er let tilgængelighed en vigtig faktor. Det handler om, at biografbesøget skal være gnidningsfrit fra start til slut, fordi en tur i biografen handler om den gode oplevelse på alle parametre fra billetkøb til hvordan vi interagerer med gæsterne i biografen. BIOPLUS UNLIMITED er vores bud på at gøre det endnu nemmere for gæsten at tilvælge biografoplevelsen. Det er nemt at hente sine billetter digitalt, og måske får man set nogle film, man ellers ikke ville have set,” siger Casper Bonavent og tilføjer:

”Det her fantastiske tilbud var ikke kommet på plads uden den aktive støtte fra filmstudierne, og vi er særlig glade for, at vores partnerskab med The Walt Disney Company Nordic vil være med til at give vores kommende abonnenter mulighed for at se alt fra storfilmen ”Ønsket”, som har premiere op til jul, til den anmelderroste ”Poor Things” i januar.”

Casper Bonavent peger også på filmstudiet Warner Bros., der i den kommende periode leverer en række storfilm til biograferne, herunder “Wonka” og ”Dune 2”.

Nye film hele året rundt 

I biografen er der nye film på lærredet året rundt, og dermed er et biografabonnement til Nordisk Film Biografer hverken afhængig af vejr eller sæson. Som medlem har man adgang til alle ordinære filmforestillinger i samtlige biografer, og nye abonnenter kan starte med at glæde sig til julens filmprogram. Her vises bl.a. Disneys “Ønsket”, som er den længe ventede animerede familiefilm fra filmskaberne af ”Frost”, familiefilmen “Wonka”, som fortæller historien om Willy Wonka fra ”Charlie og Chokoladefabrikken, thrillergys med ”Nattevagten – Dæmoner går i arv”, som er Ole Bornedals opfølger til den oprindelige film om nattevagten i skikkelse af Nikolaj Coster-Waldau, og eventyrfilmen ”Aquaman and the Lost Kingdom”. I det nye år kommer der mange flere film, bl.a. ”Den Grænseløse”, som er filmatiseringen af Jussi Adler Olsens sjette bog i rækken om Afdeling Q. Til actionfans kommer f.eks. den populære “Mad Max: Furiosa”, og for de science fiction-interesserede den anden film i rækken om “Dune”. Helt aktuelt er det film som ”The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”, ”Napoleon” og “Priscilla”, der fylder biograferne.

Du kan se mere og bestille på https://www.nfbio.dk/unlimited

Kilde: Nordisk Film presse

I samme kategori

Back to top button