Branche-Nyt

Fullrate vil være the good guy of WiFi

fullrate logo 2017Da Fullrate blev lanceret i 2005 var produkterne målrettet tech-begejstrede danskere, der ikke behøvede hjælp til f.eks. routeropsætning. De seneste år har teleselskabet i højere grad haft fokus på at give kunderne en god handel, men nu vender Fullrate tilbage til udgangspunktet og sætter 100 pct. fokus på WiFi-oplevelsen, tech-inspiration og tilpassede løsninger.

-Det er ikke længere nok at være billig udbyder af bredbånd, tv og mobiltelefoni. Vi er i et marked, der buldrer der ud af med nye devices, teknologier og muligheder, og vi vil gerne hjælpe vores kunder med at bruge og selv blive bedre til at udnytte de nye muligheder, siger Lars Asger Petersen, adm. direktør i Fullrate.

Det er ikke taget ud af den blå luft, når Fullrate nu sætter fokus på WiFi-oplevelsen. Både tal fra supportlinjen og interviews med kunder har nemlig vist, at rigtig mange kunder har udfordringer med at få deres WiFi til at fungere optimalt.

– Vi kan se, at ca. en tredjedel af henvendelserne fra vores kunder drejer sig om udfordringer med WiFi. Vi er derfor gået i dybden med netop dette og spurgt vores kunder ind til, hvor stort problemet er, og hvad vi kan gøre for at løse det. Vi har altså taget udgangspunkt i vores kunders behov for få bedre styr på WiFi-oplevelsen, da vi udviklede vores nye koncept, siger Fullrate-direktøren.

Den kommende tid vil teleselskabet derfor lancere en række nyheder, der netop skal løfte WiFi-oplevelsen og gøre livet lettere for de tech-begejstrede kunder.

– I løbet af efteråret vil vi lancere en Wi-Fi Patrulje, nyt Wi-Fi udstyr og et helt nyt contentunivers på fullrate.dk. Vi har derudover en række andre produkter i støbeskeen, som alle skal imødekomme kundernes efterspørgsel om tilpassede løsninger, inspirere dem og gøre den digitale hverdag lettere for dem, siger Lars Asger Petersen.

Erfarne og tech-begejstrede medarbejdere 
Tech-interesserede kunder sætter høje krav til udstyr og vejledning, og det er derfor ikke nok for Fullrate at tilbyde én slags router til alle kunder. Der skal være løsninger tilpasset den enkeltes behov og tilbydes råd om tekniske detaljer, som sætter høje krav til medarbejdernes tekniske viden.

– Vi vil tilbyde vores kunder markedets bedste routere og den aller bedste support. Vores medarbejdere i teknisk support har i gennemsnit været hos os i over 3 år, og deres erfaring og begejstring for tech spiller en væsentlig rolle i vores nye position. Derfor uddanner vi kontinuerligt vores medarbejdere, så de møder markedets produkter og krav og har den viden, det kræver at være ekspert på WiFi-området, siger Lars Asger Petersen.

Den nye position betyder også, at Fullrate skifter det discount-gule univers ud med et turkist, der bedre matcher ambitionen om at blive ’the good guy of WiFi’.

Generelt om Fullrate

Fullrate blev etableret i 2005. Fullrates oprindelige forretningside var at gøre bredbånd enkelt og billigt.

Første bredbånd

I april 2006 lancerede Fullrate bredbånd med telefoni i Storkøbenhavn, og i juli 2008 blev man landsdækkende. Fullrate blev i 2008 solgt til TDC.

Mobilt Bredbånd kommer til

I februar 2009 udvides produktporteføljen med Mobilt Bredbånd.

TV og Mobil

I april 2011 blev forretningen udvidet med TV som supplement til bredbånd. Og i november 2011 begyndte Fullrate at tilbyde mobiltelefoni. Kort inde i 2012 overtog Fullrate Telmores resterende bredbåndskunder.

Fusion med M1

Den 1. januar 2013 fusionerede M1 og Fullrate.

Kilde: TDC presse

I samme kategori

Back to top button