Norlys

Fri adgang til dplay for 165.000 Boxer-kunder resten af 2019

Boxer og Discovery Networks indgår nu partnerskab om at bringe streamingtjenesten dplay ud til 165.000 kunder hos Boxer. Boxer er den første danske tv-distributør som føjer dplay til produktpaletten. Partnerskabet styrker Boxers tilbud til kunderne og Discoverys tilstedeværelse i markedet.

Det var meningen at Dplay skulle lanceres til 165.000 Boxer-kunder med fri adgang til dplay resten af 2019 fra 8. maj, nu er meldigen her medio maj at det er udsat til efter sommerferien. Dplay er Discoverys streamingtjeneste, der samler alt det bedste indhold fra nogle af Danmarks – og verdens – største tv-kanaler. Her kan man se sine yndlingsprogrammer fra Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, TLC, ID og Animal Planet og samtidig få adgang til eksklusive snigpremierer uden reklamer. Aftalen er forlænget så det gælder nu frem til og med juni 2020.

– Med dplay får vores kunder endnu mere frihed til at se deres foretrukne indhold, når det passer dem, og vi er stolte over, at Discovery har valgt os som lanceringspartner. Dplay er ekstra relevant for netop vores kunder, fordi tjenesten bygger oven på nogle af de mest sete tv-kanaler i Boxers udbud. Aftalen er et vigtigt element i vores vækststrategi, som vi kalder ”Boxer 3.0”, fortæller Ulf Lund, Boxers adm. direktør.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hos Discovery Networks Danmark er CEO Christian Kemp også glad for partnerskabet:

– Aftalen med Boxer breder dplay ud til flere danskere. Vi styrker kendskabet til tjenesten og øger tilgængeligheden af vores kanaler og programmer for de danske seere. Så vi er meget tilfredse med aftalen og er selvfølgelig åbne for flere partnerskaber, der kan skubbe til den udvikling.

– Vi arbejder hele tiden på at løfte platformen, indholdet og rækkevidden, så brugerne får så meget ud af dplay som muligt. Derfor lægger vi fx eksklusivt indhold og premierer på dplay sammen med en masse indhold, som både lever på flow og stream. Det håber vi, Boxers kunder tager godt imod, siger Christian Kemp.

Dplay bliver den anden streamingtjeneste, Boxer lancerer som en del af sine tv-pakker, efter at Boxer gav et større antal kunder adgang til TV 2 Play den 1. november 2018. Boxer-kunder med pakkerne Max eller Mix har fortsat fri adgang til dplay efter årsskiftet, mens alle øvrige Boxer-kunder vil kunne tilkøbe dplay på favorable vilkår. Viaplay bliver også en del af Boxers udbud inden sommerferien.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button