French Open 2016 på TV og Streaming – Hvem tager titlen i Paris?

| fredag 20. maj, 2016 10:47 | 0 Kommentarer

French Open Tennis TV Streaming Roland-GarrosSå er det tid til årets anden Grand Slam-turnering, den traditionsrige franske grusturnering French Open. Turneringen spilles på Stade Roland Garros i Paris fra den søndag 22. maj til 5. juni og kan ses både på TV og via streaming.

Stanislas Wawrinka vandt turneringen på herresiden sidste år, men han har været utroligt svingende på det seneste. Tennisstjernen, Novak Djokovic, vil være ekstra motiveret, for endelig at få fingre i det Grand Slam trofæ han mangler i samlingen.  Andy Murry, Roger Federer og Rafael Nadal er andre stjerner, der vil yde deres bedste på de franske grusbaner.

Et French Open uden Caroline Wozniacki

Wozniacki er desværre skadet, så det bliver et French Open uden hende. Men ellers er der jo altid Serena Williams. Hvis hun holder sig skadesfri, er hun den klare favorit til at gå hele vejen. Ellers skal vi holde øje med Angelique Kerber, Garbiñe Muguruza og Victoria Azarenka, der alle kan overraske”, mener Eurosports faste tennisekspert Michael Mortensen.

French Open 2016 på TV og Streaming

Eurosport dækker vanen tro turneringen tæt på Eurosport 1 og Eurosport 2. Du kan se med fra kl. 11:00 søndag 22. maj på Eurosport 1 og herefter sendes der ellers alle dage frem til herrefinalen den 5. juni.

Vil du streame French Open kan du se alt live på Eurosport kanaler via streamingtjenesten Dplay.

For at se FA Cup finalen på Dplay.dk skal du have et Dplay Premium Sport abonnement. Bestil her

Hvor kan du se indhold på Dplay

  Chromecast
Chromecast
AirPlay
AirPlay til Apple TV
Apple TV4
Apple TV 4 app
PC / Mac
PC / Mac
iPhone/iPad
iPhone / iPad
Android
Android
Smart TV
Smart TV
Konsoller
Konsoller
Dplay Premium Sport

Chromecast endnu kun muligt fra Android enheder

 

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming