[responsive_menu_pro]

Fred til Lands vinder hovedprisen på filmfestival i Schweiz

| søndag 10. nov, 2019 10:39 | 0 Kommentarer
Fred til Lands DR1 serie

DR’s igangværende dramaserie ,Fred til Lands, sikrede sig hovedprisen – den såkaldte Reflet d’Or-pris – i kategorien ’Bedste TV-serie’ ved den 25. internationale filmfestival i den schweiziske by Genève.

Med prisen lykkedes det serien at ryge helt til tops allerede ved seriens første udenlandske ’optræden’. For Geneva International Film Festival er det første sted, hvor serien har været vist offentligt uden for Danmark.

I sin motivering fremhæver filmfestivalens jury blandt andet, at der er ’fremragende skuespil og instruktion’ i ’Fred til lands’. Samtidig fremhæver man, at serien sætter gang i diskussionerne og tager seerne med ’på en ubehagelig, udfordrende, bevægende og meget vanedannende tur’. – Den danske dramaserie er en af de sjældne, der formår at fascinere og ‘bedøve’ seere af alle slags… I ’Fred til lands’ bliver figurerne rystet af moralske dilemmaer, som publikum kan forholde sig til. Seerne kan godt nok ikke hjælpe med at løse dem, men de kan fuldt ud engagere sig i dem, lyder det blandt andet.

Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked