Streamingnyt

Fra fame til familie – ny programserie på Dplay

De blev landskendt i første sæson af Ex on the Beach som det umage par med den helt store kærlighedshistorie. Fra 26. juli kan vi følge Caroline Godrim og Mathias Severinsen på [Dplay] i ”Fra fame til familie”. Vi kommer helt tæt på deres nye liv hjemme i Danmark: Stranden, palmerne og det azurblå hav er skiftet ud med den lille baby Oliver, marker, heste og et nyt fælles hjem på den jyske hede.

I de fire nye programmer, som sendes eksklusivt på [Dplay], følger vi Caroline og Mathias helt tæt på. Vi ser, hvad sker der, når to bliver til tre: Lille Oliver er nemlig kommet til verden, og babylykken er total.

Og dog. For med en baby i huset følger nye rutiner. Og nye rutiner betyder at stå op om natten, blive tisset på, shoppe ting Mathias ikke anede fandtes og gå til babyfotograf. Den udfordring tackler Caroline og Mathias forskelligt. For mens Caroline har forberedt sig minutiøst på mor-rollen, er Mathias mere afslappet og tager tingene som de kommer.

Ifølge programdirektør i Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, er serien en del af Discoverys mission om at gøre Dplay til en integreret del af danskernes hverdagsunderholdning:

”Vi vil være førende på historier fra virkeligheden. Danskerne skal kunne klikke rundt i en verden af fængende fortællinger, hvor du kommer bag facaden og tættere på virkeligheden. Det er lige præcis, hvad ”Fra fame til familie” giver brugerne på Dplay: Vi kommer helt tæt på den lille familie hele vejen fra Olivers fødsel til hans barnedåb,” siger Pil Gundelach Brandstrup.

Vi kommer på en rørende, følsom og ikke mindst humoristisk rejse med Caroline og Mathias. Men det er også en rejse med konsekvenser. For kærligheden har trange kår i den nye hverdag. Og selv i en vaskeægte reality-lovestory må der træffes hårde valg.

Fra fame til familie får premiere på [Dplay] søndag 26. juli med et nyt afsnit de følgende tre søndage.

Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button