Anders
Forum-svar oprettet
-
ForfatterIndlæg
-
AndersDeltager
YouSee havde engang en masse udenlandske kanaler i bland-selv men fjernede dem alle. Hvilket jeg synes er ærgerligt.
YouSee har dog stadig flere af dem gemt i systemet fordi de tilbyder dem til hoteller som gerne vil kunne tilbyde hjemlige kanaler til deres udenlandske gæster. Så jeg forestiller mig blot at kinesiske CGTN er en af de kanaler YouSee tilbyder til hoteller. Tidligere på YouSee’s hjemmeside var der en underside for hoteller hvor der var en liste over kanaler YouSee tilbød hoteller, men hotel-informationen er fjernet fra deres side.
Digitalt.tv har en artikel fra 2012 om at YouSee åbnede op for alle de udenlandske kanaler https://digitalt.tv/fri-adgang-til-etnisk-tv-for-12-mio-husstande/
Der kan ses en fuld frekvensoversigt fra 2018 her på siden https://digitalt.tv/yousee-frekvensliste/ hvor alle de tidligere tyrkiske, arabiske, thailandske, kinesiske kanaler fremgår
En 2023 frekvensliste kan ses på http://www.dkscan.dk/TV/yousee_hovedstaden.htm hvor man kan se at kinesiske CCTV og arabiske Abu Dhabi TV, og arabiske Al Jazeera (alm. forbrugere kan kun vælge den engelske udgave af Al Jazeera) stadig er der selvom de ikke kan vælges af almindelige kunder i Bland-selv eller Play, og at 2023 er lang tid efter at de fjernede alle de udenlandske kanaler for alm. forbrugere.
Måske er kinesiske CGTN blot YouSee’s erstatning for CCTV eller et ekstra kinesisk tilbud? Men til firmaer/hoteller ikke til almindelige forbrugere.
Eller man kan blive overrasket og YouSee får en ny kanal til forbrugerne, CGTN er trods alt på engelsk selvom det er en kinesisk kanal, og kan live streames på YouTube https://www.youtube.com/watch?v=pd3CgRzcQdA
28. september 2023 kl. 03:23 som svar til: Hvem sender på Kanal 35 i Københavnsområdet og hvor står antennen #1765140AndersDeltagerDet er Open Channel der sender med deres MUX CPH.
Open Channel på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/open-channel-aps
Direktøren Kenneth Wenzel på LinkedIn:
https://dk.linkedin.com/in/kennethwenzel
Så det er rigtig nok at det ikke er Boxer/Norlys, og derfor står det heller ikke på Norlys’ hjemmeside.
AndersDeltagerPræcis. Ingen forskel i forhold til 2022 udover at Paramount+ Movies og Series nu står som SkyShowtime 1 og 2. Til sammenligning kan 2022 ses på https://www.voresnet.dk/Files/Images/2022/Kanaloversigt%202022.pdf
AndersDeltagerYouSee Kanaloversigt 2023
https://foreningsweb.dk/Clubs/CommonDrive/Components/GetWWWFile.aspx?fileID=94205
AndersDeltagerDesværre ikke, men jeg gad faktisk gerne se en komplet liste.
Hvis man går ind på YouSee’s hjemmeside uden at være logget ind og uden at angive en adresse så viser YouSee ikke alle bland-selv kanaler.
Hvis man derimod angiver en adresse så kommer der flere kanaler frem f.eks. de ikke-engelske og ikke-nordiske udlandske kanaler.
Jeg forstår ikke hvorfor YouSee ikke fremviser hele deres kanaludbud, og hvorfor der ikke står tekniske oplysninger som hvilken opløsning kanalen sendes i eller hvilket lydformat.
AndersDeltagerForummet vil ikke lade mig oprette en ny tråd, så jeg skriver i sidste års opdatering.
2020 oversigten er lagt online. En stor del af kanalerne har fået nye pladser for at fylde tomrummet fra de fjernede Discovery kanaler og de lukkede DR kanaler.
AndersDeltagerDer er ingen “good guys” i denne situation. De er begge skurke, og de er begge taberne at the end of the day.
YouSee smider alle Discovery kanaler ud samtidig med at de forbedrer indtjeningen hos TV2 og NENT ved at rykke deres kanaler ned i grund- og mellempakkerne.
Discovery har presset priserne op i flere år, og nægter at lade deres kanaler være rene bland-selv kanaler.
De kommer begge til at miste kunder, og det hjælper næppe YouSee med deres generelle problem med at folk nedgraderer deres tv-pakker eller opsiger TV helt.
Livet er ikke altid en Hollywood film, hvor der tydelig er en skurk og en helt.
AndersDeltagerDR har en artikel omkring ændringer på sendenettet med en tidsplan for hvornår arbejdet udføres på enkelte master:
AndersDeltagerYouSee fortæller at kanalomlægningen sker i etaper i hele landet fra d. 15. januar til den 19. februar.
AndersDeltagerSå blev kanallisten opdateret med Ekstra Bladet Radio, BBC World Service og Radio Klassisk, samt diverse lokalradioer.
AndersDeltagerTeracom har et ikke-detaljeret dækningskort over deres DAB-blok 1: http://www.digitalradio.dk/daekningskort/
Samlet kanalliste over blok 1, 2 og 3: https://mereradio.dk/kanaloversigt (dog er den ikke opdateret med alle de nye kanaler i blok 1 da de ikke er præsenteret endnu med undtagelse af BBC World Service og Ekstra Bladet Radio)
AndersDeltagerSamlet liste over alle 133 sendetilladelser i den regional opdelte DAB blok 3 kan ses hos Slots- og Kulturstyrelsen: http://slks.dk/fileadmin/user_upload/0_SLKS/Dokumenter/Medier/Radio/DAB_Blok_3/Alle_tilladelseshavere_i_DAB-blok_3_-_opdateret_1._december_2016.pdf
Slots- og Kulturstyrelsen har pr. 5. april 2017 en ny samlet liste med 132 sendetilladelser i DAB blok 3:
AndersDeltagerDR nyheder kan sagtens nøjes med 40 Kbit/s
DAB-kanalen DR Nyheder lukkes og slukkes samme dag, d. 1. oktober.
AndersDeltagerKommunikationsbureauet Primetime har fået 10 millioner kroner til at stå for den offentlige information omkring DAB+. Kampagnen vil køre fra sommeren 2017 til udgangen af 2019.
Kilde: Slots- og Kulturstyrelsen
AndersDeltagerDigital Radio Teracom er navnet på Teracoms gatekeeper firma, og de har lanceret hjemmesiden http://www.digitalradio.dk for dem der er interresseret i at starte en radiokanal på det kommende DAB+ sendenet.
BFE har et indlæg omkring Teracoms kommende sendenet på DAB-blok 1. De skønner der er plads til 18 landsdækkende kanaler hvis en typisk kanal kun har en bitrate på 64 kbps. De fortæller dog at en kanal kan købe sig til f.eks. 128 kbps.
DR der jo flytter til DAB-blok 2 (sammen med Radio24Syv) har fået foretaget en DAB+-lyttetest for at underbygge valget af af bitrate kapacitet for de enkelte DR radiokanaler.
Konklusionen på den lyttetest er følgende anbefalinger:
48kHz HE-AAC 128kbps for ” critical music broadcast”
48kHz HE-AAC 88kbps for “mixed speech and music broadcast”
48kHz HE-AAC 72kbps for “less critical material e.g. speech-only radio.”
Samt en anbefaling om at alt under 72kbps ikke skal benyttes.
-
ForfatterIndlæg