TV-Nyt

Fortsat fremgang for TV 2 Sport

Fremgangen fortsatte for TV 2 SPORT i 1. halvår 2018, som blev det stærkeste nogensinde for TV 2s sportskanal, der gik i luften i januar 2015.

Med en seerandel på 2,8 procent i 1. halvår 2018 er TV 2 SPORT Danmarks 10. mest sete kanal – og dermed ikke så langt efter kanaler som DRK og Kanal 5. I 1. halvår har TV 2 SPORT en fremgang i seerandel på mere end 30 procent. Samtidig er TV 2 SPORT væsentligt mere set end alle øvrige rene sportskanaler i Danmark (TV3 SPORT og Eurosport-kanalerne) tilsammen.

– Det har igen været et fantastisk halvår for vores sportskanal, som flere og flere har fundet, og som flere end tidligere har lyst til at være i selskab med. Vi kan se, at det er kernerettigheder som bl.a. håndbold, cykling, NBA samt de store events VM-ishockey og EM-håndbold, der har drevet fremgangen, mens vi ikke i dette halvår – ligesom det var tilfældet i 1. halvår 2017 – er blevet forkælet af mange store kampe med f.eks. Caroline Wozniacki og Viktor Axelsen, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Han glæder sig over, at seertallene til f.eks. de danske håndboldligaer er øget med over 10.000 pr. kamp – svarende til godt 15 procent – siden sportskanalens start.

– Vi har ganske enkelt hævet vores seermæssige bundniveau, og det er med til at løfte TV 2 SPORT, siger Frederik Lauesen.

VM-ishockey på dansk grund
En særlig begivenhed i 1. halvår var VM i ishockey i Herning og København, som blev den største sportsbegivenhed i Danmark målt på både tilskuertal og international interesse.

Den intensive VM-dækning på TV 2 SPORT samt et par danske kampe på TV 2 betød, at VM-ishockey i 2018 er den mest sete ishockeyslutrunde nogensinde på dansk tv med knap tre gange mere sening pr. dansker end de foregående tre slutrunder i snit.

– Det var supersjovt at dække VM i ishockey, og det gav vores seere og brugere en ekstra oplevelse, at slutrunden foregik i Danmark og i fantastiske kulisser i Boxen i Herning og Royal Arena i København, siger Frederik Lauesen.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button