Foråret på TV3 kanalerne

| onsdag 19. jan, 2011 16:03 | 0 Kommentarer

TV3, TV3+ og TV3 PULS præsenterer nyhederne for foråret 2011. Og det er med danske programnyheder på alle tre kanaler. Blandt andre Mission Job, For lækker til love, Ånderne vender tilbage og Sonny, dans og stjernedrømme. TV3 byder selvfølgelig også på nye sæsoner af kendte succeser såsom Med kniven for struben, Amalies verden, Politistationen, Paradise Hotel og flere andre. 

I den tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. Mens Politistationen igen følger politiets arbejde i København.

Anden sæson af den populære reportageserie Danmark om natten på TV3+ byder både på gensyn med nogle af de velkendte ansigter fra første sæson og en række helt nye natteravne. De underholder os. De passer på os. Og de tager det hårde slæb for os. Men fælles for dem alle er endnu en gang, at de enten af lyst eller pligt arbejder, når timerne er små.

De luksuriøse omgivelser er helt nye, når 10 singler indlogerer sig til den syvende sæson på Paradise Hotel, som i år vil være Hemmelighedernes Hotel. Som altid svirrer det med alliancer og romancer blandt gæsterne, der kæmper med voldsomme jalousiudbrud ind imellem deres sjove, løsslupne fester. Paradise Hotel får nu også sit helt eget talkshow. Hver mandag til torsdag lige efter Paradise Hotel klokken 22.45 på TV3 bliver der fulgt op på skænderier, branderter og kærlighedsdramaer blandt hotellets singlegæster i Paradise After Dark.Den tidligere DR Boogie-vært Jeppe Voldum stiller sammen med Paradise Hotels velkendte værtinde Rikke Gøransson de opfølgende spørgsmål og forventer svar på tiltale, når de har dagsaktuelle gæster i studiet.

I Luksusfælden er den 30-årige Louise Frost ny ekspert, idet hun afløser Mette Reissmann efter seks programmer som makker til Gustav Juul. Mens Åndernes Magt igen er på skærmen. I hvert program vil et clairvoyant medie besøge en familie eller et sted, der er hjemsøgt af mystiske hændelser, og her vil mediet via sine kontakter til det åndelige forsøge at spore sig ind på en forklaring. Mediet ved naturligvis ingenting på forhånd om, hvor i landet den hjemsøgte familie bor, eller om, hvilke oplevelser familien har været igennem.

TV3 fyrer op under en ny sæson af Til middag hos…
Der lægges hårdt ud i New York. Her står Lasse Rimmer, Nikolaj Steen, Andreas Bo og Emil Thorup klar til at rulle den røde løber ud for derefter at kaste sig ud i den ultimative kokkekamp om, hvem der formår at servere den bedste bid af The Big Apple for sine tre gæster.
 
For lækker til Love på TV3 Puls følger en håndfuld smukke og ekstremt kræsne singler i deres jagt på en partner. De har så høje tanker om sig selv, deres udseende og ikke mindst deres kommende partner, at de oftest kommer til at spænde ben for sig selv i jagten på den eneste ene.
 
Fame møder Sunny Beach, når TV3 til foråret har premiere på reportageserien "Sonny, dans og stjernedrømme". Her følger vi nogle unge meget talentfulde og ambitiøse dansere, der har sat alt på et bræt i jagten på at få deres drøm opfyldt: det store gennembrud.
 
Danmarks førende coach hjælper arbejdsløse danskere tilbage på jobmarkedet i helt nyt TV3-program med titlen Mission Job. Coach Sofia Mannings mission er at få helt almindelige danskere tilbage på jobmarkedet. Og der er masser af danskere, der evner at arbejde, men som af mange årsager står uden job.Sofia Manning, Danmarks førende coach, giver i hvert program sig selv den mission at vende modgang til medgang for en udvalgt familie. Og hun kommer til at bruge alle hjælpemidler fra de bestsellerbøger, hun selv har udgivet, når hun i løbet af cirka tre uger skal give troen, håbet, modet og selvværdet tilbage til mennesker, der er ved at miste det hele.
 
Og så er der flere prisbelønnede film og serier – heriblandt The Event, der har premiere 31. januar.

 

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt