[responsive_menu_pro]

Formel 1 fortsætter på TV3+ – rettighederne forlænget

| onsdag 13. jun, 2018 07:10 | opdateret 27. jan, 2019 kl. 8:57 | 1 kommentar

Formel 1 er motorsportens kongeklasse, og med Kevin Magnussens indtog på alverdens racerbaner og den rivende udvikling, som sporten har gennemgået de senere år, er Formel 1 også en af de absolutte toprettigheder i sportens verden i Danmark.

Nordic Entertainment Group er derfor meget glade for i dag at kunne offentliggøre en treårig forlængelse af rettighederne til Formel 1 i Danmark, således at Kevin Magnussen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og Co. kan følges på Viaplay og Nordic Entertainments kanaler til og med sæsonen 2021.

“Formel 1 har været en fantastisk rettighed for os, fra vi senest sikrede rettighederne i 2009. Og med Kevin Magnussens indtog i serien er interessen eksploderet. Senest i weekenden fra Canadas Grand Prix, hvor løbet havde en højere kommerciel seerandel end fodboldlandskampen mellem Danmark og Mexico” siger SVP, Group Head of Sport i Nordic Entertainent Group, Kim Mikkelsen.

“Vi glæder os til de kommende tre sæsoner, hvor vi vil udvikle og udvide vores dækning, så vi får endnu flere danske Formel 1-fans med ombord. Vores dedikerede journalister og eksperter leverer et topklasse-produkt, og jeg ser frem til, at vi fintuner den dækning i årene, der kommer” siger Kim Mikkelsen.

Ny streamingmulighed – F1 TV Pro

Udover udnyttelsen af rettighederne på Viaplay og TV indeholder den nye aftale med Formel 1 også et spændende nyt element for Formel 1 feinschmeckere.

I tæt samarbejde med Formel 1 vil Nordic Entertainment Group således lancere et streaming-produkt, hvor de virkelig hardcore-fans, som bare ikke kan få nok og ikke kan komme tæt nok på, kan få stillet den ekstra sult.

Produktet kommer blandt andet til at indeholde fri adgang til selv at vælge kamera i hver enkel af de 20 F1-biler, masser af løbsinformation og andre spændende features.

Lanceringstidspunkt og pris vil blive oplyst senere, men servicen vil senest være tilgængelig fra starten af 2019-sæsonen.

Formel 1’s Ian Holmes, Formula 1 Director of Media Rights udtaler i forbindelse med den nye aftale: “We have worked with MTG for more than a decade and they have continued to provide fantastic coverage of Formula 1. As the leading and most innovative entertainment company in the Nordic region, MTG’s NENT Group is the right home for F1 racing. We look forward to continuing our relationship and working collaboratively with them on the F1 TV Pro OTT service and, in so doing, taking our partnership to new levels in the coming years.”

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Kristian

Så det nye er F1 tjenesten som startet andre steder i år kommer.. men at viaplay forsætter og TV3 plus forsætte med sende low pay udgave af F1. Fra 2019 vi viaplay kun sende fra løbet og alt de xtra kanaler som følger med idag på viaplay vil kun findes over i det nye F1 produkt . Det gode ved at F1 tjeneste som kommer, er at det bliver reklamer frit Som mange i dk savner … mens viaplay kunder får tv udgave fra TV3 plus med reklamer. Er man kun til F1 vil det så kunne fået uden at… Læs mere »