BoxerAntenne-TV

Folketinget vælger Boxer som tv-udbyder

feature boxerBoxer TV har indgået en aftale med Folketinget om at overtage leverancen af tv-signaler til hele Christiansborg. Der er tale om 400 tilslutninger, som nedtages med én antenne på toppen af Christiansborg, og som fordeles via det eksisterende fællesantenneanlæg til de enkelte kontorer og værelser. Boxers løsning giver mulighed for, at alle i huset kan vælge mellem Boxers mange tv-kanaler og selv skræddersy sin egen tv-pakke frit efter Boxers velkendte pakkestruktur med temapakker og mulighed for valg af enkelt-kanaler.

– Vi er glade for at kunne vise, at Boxer ikke bare er et populært valg i mange private husstande, men at tv via antenne også kan leveres til fællesantenner og give den enkelte bruger mulighed for at vælge sine egne, foretrukne tv-kanaler. Det er kun Boxer, som kan levere tv-signaler til fællesantenneanlæg, hvor den enkelte bruger frit kan sammensætte sin individuelle tv-pakke, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV.

Folketinget modtager allerede de ni public service-kanaler, som alle danskere i dag kan modtage gratis med en almindelig antenne.
Foruden public service-kanalerne har Folketinget valgt at få Boxer til at distribuere de to nyhedskanaler CNN og TV 2 NEWS til samtlige tv-apparater i huset, så alle automatisk modtager 11 tv-kanaler. Derudover kan altså vælges frit mellem yderligere 30 tv-kanaler fra Boxer.

Kilde: Boxer presse

I samme kategori

Back to top button