Branche-Nyt

Folkemødet og Teracom etablerer landsdækkende radiokanal

teracomTorsdag den 15. juni 2017 samles tusindevis af danskere når Danmarks største politiske festival, Folkemødet åbner på Bornholm. Og igen i år er der mulighed for at følge Folkemødet fra hele landet, på sin DAB radio. I samarbejde med Folkemødet etablerer Teracom en selvstændig pop-up radiokanal, Radio Folkemødet, som kan høres på DAB og net i de fire dage hvor Folkemødet finder sted.

Stationen sender fra Medieteltet på Festivalpladsen og har sin egen redaktion, bestående af journalister, som til dagligt arbejder på Radio24Syv og DR P1.

”Folkemødet er en vigtig begivenhed, og vi vil gerne give alle danskere mulighed for at følge med i debatter og diskussioner også selvom man ikke kan være på Bornholm. Og her er radio ekstremt velegnet.” siger Teracoms direktør Martin Løbel og fortsætter ”1. Oktober bliver det digitale radiosendenet omlagt og det giver mulighed for langt større mangfoldighed i æteren. Festivaler, virksomheder og foreninger kan få deres egen landsdækkende radiokanal og det ønsker vi også at vise med Radio Folkemødet. Radio er et ekstremt smidigt og relevant medie for både kommercielle virksomheder og for organisationer og foreninger, og det giver en unik mulighed for at få sin egen kommunikationskanal og fælleskab med lyttere og kunder”

Teracom afholder på Folkemødet en række debatter om blandt andet radiomarkedet, tv-markedet, bredbånd, beredskaber og øvrige forretningsområder hvor selskabet er involveret. Debatterne sendes alle sammen på Radio Folkemødet og er man på Bornholm, kan de overværes i Medieteltet, E5 på Kampeløkke Havn.

I samme kategori

Back to top button