TV-Nyt

Folkemødet bliver til Altinget Sommermøde i 2020

- vises på TV 2 News

På grund af corona-situationen er Folkemødet på Bornholm aflyst i 2020. Altinget arrangerer i stedet sommermøde 10.-12. juni i København, hvorfra TV 2 NEWS sender partiledertaler, interviews og ’Besserwisserne’.

I lyset af Folkemøde-aflysningen har Altinget valgt at arrangere Altinget Sommermøde i dagene 10.-12. juni 2020 i København. Blandt mange andre debatter er alle ledere fra Folketingets partier inviteret til at holde den sommertale, de skulle have holdt på Folkemødet i Allinge.

TV 2 NEWS sender talerne direkte, og i forlængelse af talerne bliver partilederne interviewet af NEWS-vært Søren Lippert på scenen i Altingets Gård tæt på Christiansborg. Fredag klokken 18.20 og klokken 19.23 sender TV 2 NEWS også ugens to afdelinger af det politiske magasin ’Besserwisserne’ direkte fra sommermødet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også TV 2s politiske redaktør, Troels Mylenberg, deltager i dækningen af sommermødet i Altingets Gård.

Altinget Sommermøde 2020 indeholder også en lang række andre debatter end dem, som transmitteres på TV 2 NEWS. Sommermødet holdes i dagene 10.-12. juni med program fra klokken 8.00 til cirka klokken 20.00 om aftenen. Det er gratis at deltage, men eftersom myndighedernes retningslinjer skal overholdes, kommer de fleste til at deltage i sommermødet på andre måder end ved at være fysisk til stede i Altingets Gård.


I samme kategori

Back to top button