Streamingnyt

Den Førstefødte – ny Viaplay serie på vej med danske Alexandre Willaume

Hidden – Den Førstefødte er en urban fantasy thriller i otte dele der vises eksklusivt på Viaplay. Serien, som bl.a. har danske Alexandre Willaume samt Izabella Scorupco og August Wittgenstein på rollelisten, får eksklusiv nordisk premiere på Viaplay fra februar 2019.

En skjult verden udspiller sig i et mørkt og regnfuldt Stockholm. Sådan er scenariet for Hidden – Den Førstefødte, som er baseret på romanen ”Den Førstefødte” af Filip Alexanderson.

”Jeg har altid været fascineret af det dér andet, der gemmet sig bag overfladen i vores dagligdag. At skabe en mystisk thriller i midten af min hjemby, Stockholm, det drev mig til at skrive ”Den Førstefødte”. Og nu får jeg lov til at opleve, hvordan mine forestillinger levendegøres med dygtige skuespillere og dedikerede folk bag kameraet, det er fantastisk,” siger Filip Alexanderson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På rollelisten kan man fra Danmark opleve Alexandre Willaume (Last Kingdom, Tomb Raider) som den sorgløse vagabond Maersk, som har sluttet sig til den skjulte verden. Han spiller i serien blandt andre overfor Izabella Scorupco (Goldeneye) og August Wittgenstein (Das Boot).

Optagelserne er begyndt og er lige nu i fuld gang i Budapest. Konceptuerende instruktør er Jonathan Sjöberg (Forbandet).

– Dette er et unikt projekt – det er fantasy for voksne. Historien går ud fra, at der er noget mere i alle mennesker, som vi alle føler det nogle gange, og det er tydeligt at mærke, at skuespillerne finder flere sider af sig selv, siger Jonathan Sjöberg.

Serien er skrevet af Björn Paqualin (Okkuperet) og Jonathan Sjöberg.

Den nye Viaplay Original produceres i samarbejde med Yellowbird; et af Skandinaviens førende produktionsselskaber, der står bag en række internationalt anerkendte succes-serier, bl.a. Okkuperet, Millenium og Wallander.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button