TV-Nyt

Regional produceret programserie på TV 2 har premiere tirsdag

Ny reportageserie, der følger fire mænds fødselsforberedelse, er den første af sommerens regionalt producerede programserier på TV 2.

Hvordan bliver man en nærværende far? Får man tid til sport på højt plan? Hvordan skifter man en ble? Og hvad gør man, når barnet ikke vil spise?

Der er spørgsmål nok fra de fire mænd, Morten, Mathan, Dennis og Kim i TV 2s nye reportageserie i tre afsnit ‘Fra drengerøv til farmand’. De fire mænd er alle sammen tæt på den største omvæltning i deres liv – de skal være far for første gang.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Seerne kan møde de fire vordende fædre første gang på TV 2 tirsdag 24. maj klokken 20.50. På TV 2 PLAY kan første afsnit ses gratis allerede fra tirsdag 17. maj ved 21-tiden.

‘Fra drengerøv til farmand’ er den første af flere nye regionalt producerede programmer og programserier på TV 2 i sommeren 2016.

Uden brugsanvisning
Hvordan gør man sig fortjent til titlen som farmand? Det er fire meget forskellige mænd, vi følger i reportageserien ‘Fra drengerøv til farmand’, og de kæmper med vidt forskellige udfordringer, inden de er klar til den nye rolle i deres liv.

Studerende Morten Gissel, direktøren Mathan Apputhurai, investeringsrådgiveren Dennis Jeppesen og håndværkeren Kim Stig Henriksen skal alle lære at håndtere et lille barn – også når der ikke følger en brugsanvisning med.

Fødselsforberedelse for mænd
De fire har derfor sagt ja til et helt unikt projekt, som er etableret i Holstebro, hvor de alle bor. Her tilbydes som et af de eneste steder i Danmark fødselsforberedelse til mænd, og de kommende fædre sendes virkelig på skolebænken.

Inden fødslen oplever de, hvor højt en kvinde rent faktisk kan skrige, når veerne først går i gang. De bliver tvunget til en omgang parterapi, som absolut ikke er det mest populære hos en mand. Og herregruppen får den ekstra udfordring, at de skal tackle en flok småbørn i en vuggestue. Alt sammen med det formål at forberede dem på den kæmpe opgave, der venter dem.

Spørgsmålet er, om de har lært noget, når livet ændrer sig for altid. Det svar får vi, når vi kommer helt tæt på de fire mænd under fødslerne og oplever det øjeblik, hvor deres børn kommer til verden. Det bliver en oplevelse, de aldrig glemmer.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button