Branche-Nyt

Første Philips TV model med lyd fra Bowers & Wilkins

Med lanceringen af Philips OLED+ 903 TV præsenteres det første resultat af det nye samarbejde mellem Philips TV og det legendariske, britiske audiofirma Bowers & Wilkins.

Det er den første model, som drager nytte af, at de to firmaer kombinerer deres evner, viden og erfaring, og den har også for nylig vundet en EISA-pris i kategorien » Best Home Theatre TV«. Philips lancerer tillige modellen OLED 803.

Philips TV og Bowers & Wilkins venter, at det nye OLED+ 903 TV vil sætte en ny standard for både billed- og lydkvalitet for TV, og kombinationen vil skabe en uovertruffen oplevelse for seeren. Det bekræftes allerede af, at modellen netop har fået den prestigefyldte EISA-pris i kategorien » Best Home Theatre TV 2018-2019«.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

OLED+ 903 kommer på markedet til oktober i både 55” og 65”. Det nye TV udnytter den nyeste OLED-teknologi i kombination med 2. generation af  billedprocessoren Philips P5 Perfect Processing Engine samt den unikke baggrundsbelysning Ambilight på tre sider.

TV’et har det nyeste OLED-panel, som øger lysudbyttet med 10 % i forhold til 2017-modellerne. Det når nu op på et peak på 1000 Nits. I kombination med OLED’s sortniveau skaber det en enestående kontrast og det er nøglen til at udnytte det fulde potentiale i HDR-indhold. TP Vision er i øvrigt den tredje producent, som er trådt ind i HDR10+ alliancen, og OLED+ 903 er ét af Philips’ første TV, som tilbyder HDR10+’s ydeevne.

Det skal dog tilføjes, at i en overskuelig fremtid vil hovedparten af dét indhold, forbrugerne ser, snarere være i SDR end HDR, og det er årsagen til Philips’ udvikling af en ny, eksklusiv teknologi: Perfect Natural Reality.

P5-chippen i 2. generation indeholder Perfect Natural Reality, som er en teknologi, der forbedrer kontrasten ved hjælp af en intelligent algoritme, som konstant beregner, hvordan indholdets kvalitet, lysstyrke, skarphed og kontrast kan løftes fra SDR til noget nær samme kvalitet som HDR-indhold. Resultatet er at de fine detaljer kommer frem og skaber et meget mere realistisk billede med større dybde.

OLED+ 903 anvender Bowers & Wilkins udviklingsekspertise og patenteret teknologi og benytter udelukkende de nye højtalere fra Bowers and Wilkins. De er monteret i større, mere stive specialkabinetter, som giver en forbedring, der gør, at lydsiden i film kommer til sin ret – samtidig med at OLED+ 903 også giver en forrygende musikgengivelse. Forbedringerne betyder bl.a., at forvrængning reduceres og at dialogens klarhed og det totale lydbillede forbedres.

Bower & Wilkins har også bidraget med at forbedre OLED+ 903’s DSP-funktion uden at ændre på den allerede høje effekt på 50 watt. Også bassen er markant forbedret. Resultatet er et TV, som i den grad lever op til principperne i Bowers & Wilkins »True Sound«.

OLED+ 903 har et europæisk design, og vandt prisen IF Product Design Award 2018. Det har en supertynd kant suppleret med to smalle, vandrette metalfødder. Det har et særdeles tyndt panel med en stram metalramme og en noget nær usynlig overgang til den tresidede baggrundsbelysning Ambilight, som får TV-oplevelsen til at nå nye højder takket være TV’ets farvespektrum og store kontrast.

Det grå stof på højtalerne er fra danske Kvadrat.

Smart-TV med den nye Amazon Alexa og Google Assistant

OLED+ 903 anvender operativsystemet Android TV TM med en lynhurtig quad core-processor og 16 GB indbygget hukommelse, som kan udvides. Når der kommer en software-opgradering til Android O, aktiveres den indbyggede Google Assistant, som gør det muligt for forbrugerne at styre deres enheder i det intelligente hjem via mikrofonen på TV’ets fjernbetjening.

Software-opgraderingen vil også gøre det muligt at udnytte den nye Amazon Alexa, så Philips Android TV kan betjenes med stemmen via Alexa-enheder.

Endnu en nyhed: OLED 803

Det nye Philips OLED 803 følger op på den succes, som forgængeren Philips 9002 OLED fik i form af 53 priser fra europæiske medier for enestående billedkvalitet.

OLED 803 giver en markant forbedring af både billed- og lydkvalitet i forhold til forgængeren – noget, som allerede ses af, at den netop har fået den prestigefyldte EISA-pris i kategorien » Best Buy OLED TV 2018-2019«.

803 har også Amazon Alexa og Google Assistant samt Perfect Natural Reality, der forbedrer kontrasten. Kommer på markedet i disse dage i både 55” og 65”.

Kilde: Philips presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button