[responsive_menu_pro]

Sport på 6’eren, Canal 9 og Eurosport

| tirsdag 22. okt, 2019 10:29 | opdateret 22. okt, 2019 kl. 12:19 | 6 Kommentarer
tv fodbold

Det skorter ikke på fede sportsbegivenheder i den kommende uge på Discoverys kanaler. Manchester United og FC København skal i aktion i Europa League, der er gode kampe i 3F Superligaen og man kan også se verdenseliten i både bane- og landevejscykling. Endelig tager de alpine skiløbere hul på endnu en World Cup-sæson.

Tirsdag den 22. til søndag den 27. oktober på Eurosport 1
Banecykling
6-dagesløb
Direkte fra London. Danske Marc Hester kommer på en hård opgave, når han sammen med resten af feltet skal køre 6-dagsløb i London. Det er sjette år i træk, at den engelske hovedstad lægger skrå brædder til løbet, og denne gang med et par prominente ryttere på plakaten. For blandt rytterne finder man landevejsprinterne Mark Cavendish og Caleb Ewan. Førstnævnte har 30 etapesejre i Tour de France, mens sidstnævnte vandt tre etaper i årets udgave af løbet.
Kommentatorer: Thomas Bay og Jesper Mørkøv

Torsdag den 24. oktober kl. 18.50 på 6’eren
Europa League, gruppe L, 3. runde
FK Partizan – Manchester United
Direkte fra Stadion FK Partizan i Beograd. Ole Gunnar Solskjær er en presset mand i Manchester United, og et nederlag i Serbien vil ikke gøre livet lettere for nordmanden. United er ligesom Partizan startet gruppespillet med fire point for to kampe, men alle i og omkring klubben har en forventning om, at man skal spille sig videre til knockout-fasen af Europa League. Derfor vil en udesejr over Partizan hjælpe gevaldigt på stemningen.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Torsdag den 24. oktober kl. 20.00 på 6’eren
Europa League, gruppe B, 3. runde
Dynamo Kiev – FC København
Direkte fra NSC Olimpiyskiy i Kiev i Ukraine. Kiev og København virker til at være gruppens to stærkeste hold. Og mellem de to er der ingen tvivl om, at Kiev er favoritter til sejren på hjemmebane. FCK har haft det svært på det seneste, så mon ikke Ståle Solbakke og kompagni vil være ganske godt tilfredse, hvis de kan komme fra Kiev med et enkelt point.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Lørdag en 26. og søndag den 27. oktober på Eurosport 1
Alpint skiløb, World Cup
Storslalom, mænd og kvinder
Direkte fra Sölden i Østrig. Vanen tro åbner de alpine skiløbere sæsonen med et World Cup-løb i østrigske Sölden. Her står den på storslalom for både mænd og kvinder. Særligt hos mændene bliver det spændende at se, hvem der skal overtage tronen efter østrigeren og storslalomspecialisten Marcel Hirscher har stoppet karrieren.
Kommentatorer: Niels Henrik Stene og Flemming Dyrbye

Søndag den 27. oktober kl. 07.00 på Eurosport 2
Landevejscykling
Saitama Criterium
Direkte fra de japanske landeveje. Dette løb arrangeres af folkene bag Tour de France. Derfor vil en række af sommerens profiler fra den franske rundtur være med i løbet, hvor de kører mod lokale japanske ryttere. Det plejer at være spektakulært og tiltrække et massivt publikum. Listen over tidligere vindere af løbet tæller blandt andre, Alejandro Valverde, Peter Sagan og Chris Froome.
Kommentatorer: Thomas Bay og Rene Wenzel

Søndag den 27. oktober kl. 13.00 på Eurosport 2
3F Superligaen, 14. runde
OB – FC Nordsjælland
Direkte fra Nature Energy Park i Odense. OB bejler til en medaljeplads i Superligaen, men FC Nordsjælland er ikke langt fra fynboerne. Der bliver derfor kamp om pointene, når de to hold tørner sammen i Odense. Kampene mellem de to klubber plejer at være ganske underholdende, hvilket 26 må i de 10 seneste opgør da også vidner om.
Kommentatorer: Casper Høygård og Morten Bruun

Søndag den 27. oktober kl. 15.00 på Canal 9
3F Superligaen, 14. runde
Brøndby – Randers FC
Direkte fra Brøndby Stadion. Randers FC må være lidt af en ønskemodstander for Brøndby. De 10 sidste opgør mellem klubberne har givet Brøndby syv sejre, mens det tre gange er endt uafgjort. Begge klubber jagter medaljepladserne, så mon ikke vi er garanteret mål og underholdning for alle pengene.
Kommentatorer: Peter Piil og Mikkel Bischoff

Kilde: Discovery Networks presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

6
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentar tråde
3 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
mich

Nu må vi se, hvor længe de beholder rettighederne, hvis de mister potentielle 1,2 millioner husstande, når al samarbejde med Yousee slutter ?

Palleba2000

Hvordan er dækningen på Boxer’s antenne net i Danmark?
Boxer har da Discovery kanalerne?

Så jeg vil mene at det er mindre end 1,2 millioner husstande der bliver uden disse kanaler, da de findes andre steder. YouSee er ikke eneste kanal udbyder i Danmark…

Anders

Ifølge Boxer selv dækker de mellem 99,2 og 99,5 procent af landet, og mange steder er signalet stærkt nok til at selv en indendørs antenne er nok.

Per M

De 1.2 Millioner er det ca. antal at YouSee har af kunder på alm. flow TV og deres streamet TV.
Men med Boxer gør man nu klogt i først lige at undersøge Bo’s opdaterede dækningskort fra Januar, indendørs vs. udendørs antenne, for der er mange steder hvor man er bedst tjent med en udendørsantenne.

https://digitalt.tv/dvb-t-boxer-tv-sendemaster-se-danmarkskortet/

JornHansen

Hej, de skriver dette “om Nicki Pedersen kan blive europamester i speedway.”

Men Nicki Pedersen er skadet og kører slet ikke med i finale runden af SEC…