[responsive_menu_pro]

Fodbold på 6’eren, Canal 9 og Eurosport 2

| mandag 12. aug, 2019 09:29 | opdateret 19. aug, 2019 kl. 12:21 | 0 Kommentarer
tv fodbold

Der venter atter en uge med gode fodboldkampe Discoverys danske kanaler. 3F Superligaen er godt i gang, og det er også herfra, vi finder uges kampe. FC København tager imod FC Nordsjælland, som har det med at drille FCK i ny og næ, og Sønderjyske får besøg af FC Midtjylland i en kamp, som Sønderjyske-træner Glen Riddersholm, der tidligere førte FCM til DM-guld, helt sikkert ikke gider tabe.

Søndag den 25. august kl. 15.00 på Canal 9
3F Superligaen, 7. runde
Sønderjyske – FC Midtjylland
Direkte fra Sydbank Park i Haderslev. Glen Riddersholm stille og roligt ved at få sat skik på Sønderjyske-mandskabet, og det bliver derfor spændende at se, hvad den tidligere FCM-træner og hans spillere kan få ud af mødet med FC Midtjylland. Midtjyderne har resultatmæssigt gjort det glimrende, men spillet har ikke været prangende. Sønderjyske er en hård modstander for alle, og der er ingen tvivl om, at Glen Riddersholm nok skal få sat sine spillere op til at gøre sit ypperste for at sende FC Midtjylland hjem med et nederlag.
Kommentatorer: Niels Harild og Morten Bruun

Søndag den 25. august kl. 19.00 på Canal 9
3F Superligaen, 7. runde
FC København – FC Nordsjælland
Direkte fra Telia Parken i København. FC Nordsjælland har gjort det overraskende godt mod FC København over de seneste par år. Om det er nok til at drille de danske mestre er svært at vurdere, men faktum er, at de 10 seneste kampe mellem FCK og FCN er endt med tre sejre til hver og fire uafgjorte. I samme 10 kampe er den samlede målscore 15-13 til FC Nordsjælland.
Kommentatorer: Casper Høygård og Mikkel Bischoff

Kilde: Discovery Networks presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked