Sport på 6’eren, Canal 9 og Eurosport

| mandag 09. mar, 2020 09:31 | 7 Kommentarer
tv fodbold

Der venter det bedste fra landevejene og de danske og europæiske fodboldstadions i den kommende uge på Dplay og Discoverys danske kanaler.

Prøv Dplay gratis i 30 dage

Søndag den 8. til fredag den 13. marts på Dplay og Eurosport 1+2
Landevejscykling, mænd
Paris-Nice
Direkte fra de franske landeveje. Vanen tro er Paris-Nice spækket med klassementsryttere, som bruger løbet til at gøre sig klar til årets Grand Tours. Man kan derfor forvente et intenst cykelløb, hvor stjerner som Egan Benal, Thibaut Pinot og Primoz Roglic sandsynligvis skal køre om den samlede sejr. Der er også dansk deltagelse i løbet. Bl.a. stiller Michael Valgren, verdensmester Mads Pedersen og Magnus Cort, som sidste år vandt en flot etapesejr i løbet, til start.
Kommentatorer: Thomas Bay, Matti Breschel og Rasmus Pedersen

Torsdag den 12. marts kl. 17.00 på Dplay og 6’eren
Europa League, 1/8-finale, 1. kamp
Istanbul Basaksehir – FC København
Direkte fra Fatih Terim Stadium i Istanbul. Der venter FC København en svær udebanekamp, når det gælder første opgør mod tyrkiske Istanbul Basaksehir. Tyrkerne har aldrende stjerner som Demba Ba, Robinho og Martin Skrtel i truppen, men bør derudover ikke skræmme Ståle Solbakken og kompagni. FCK har senest mod Celtic vist, at man er stand til at levere en god præstation på udebane, og kan man gøre det igen, ser det godt ud inden returkampen i Telia Parken.

Torsdag den 12. marts kl. 18.55 på Dplay og Eurosport 2
Europa League, 1/8-finale, 1. kamp
LASK – Manchester United
Direkte fra Raiffeisen Arena. Manchester United kommer på en hård opgave mod upåagtede LASK i den første kamp i 1/8-finalen. Østrigerne imponerede i gruppespillet, som de vandt foran stærke klubber som Sporting og PSV. I seneste runde sendte de hollandske AZ Alkmaar ud. Nu bliver det spændende at se, om LASK-spillerne kan følge de gode resultater op mod Manchester United.

Torsdag den 12. marts kl. 21.00 på Dplay
Europa League, 1/8-finale, 1. kamp
Inter – Getafe
Direkte fra San Siro i Milano. Christian Eriksen og holdkammeraterne får besøg af årets overraskelse i den spanske liga. Getafe spiller i år med om Champions League-pladserne i La Liga, og selvom Inter må påtage sig favoritværdigheden, så bliver Getafe en hård nød at knække.

Torsdag den 12. marts kl. 20.30 på Dplay og Canal 9
3F Superliga, 21. spillerunde
AGF – Randers FC
Direkte fra Ceres Park i Aarhus. Dette opgør skulle egentlig have været årets første for begge mandskaber, men storm aflyste kampen. AGF er godt kørende i år, men har det altid svært mod naboerne fra Randers. Aarhusianerne har således ikke vundet over Randers FC i klubbernes 10 seneste indbyrdes kampe. Så hvis Aarhus-drømmen om medaljer skal blive til virkelighed, vil tre point mod Randers lune gevaldigt.

Søndag den 15. marts kl. 13.00 på Dplay og Eurosport 2
3F Superliga, 25. spillerunde
FC Midtjylland – AC Horsens
Direkte fra MCH Arena i Herning. FC Midtjylland stormer mod det danske mesterskab, mens AC Horsens kæmper for at skrabe point nok sammen til at klare sig igennem nedrykningsspillet. Ser man på den indbyrdes statistik, så bør det dog ikke være i denne kamp, at Bo Henriksens tropper skal sætte næsen op efter point. Midtjyderne har nemlig vundet de ni seneste kampe mod Horsens. Og tager man den nuværende form i betragtning, så er der ikke meget der tyder på, at der bliver lavet om på det.
Kommentatorer: Peter Piil og Flemming Povlsen

Søndag den 15. marts kl. 15.00 på Dplay og Canal 9
3F Superliga, 25. spillerunde
Lyngby – FC København
Direkte fra Lyngby Stadion. FC København kæmper for at holde trit med topholdet FC Midtjylland. Derfor er der ikke råd til at tabe til oprykkerne fra Lyngby. Hjemmeholdet har ellers gang i en god sæson og kan stadig drømme om at ramme mesterskabsspillet. Kampene mellem de to klubber plejer at være ganske underholdende og med tanke på, hvad der er på spil, bør det også blive sådan denne gang. Kommentatorer: Zak Egholm og Lars Jacobsen

Kilde: Discovery Networks presse

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

7
Kommentarer

for at kommentere
4 Kommentartråde
3 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Nu må vi se, hvor længe de beholder rettighederne, hvis de mister potentielle 1,2 millioner husstande, når al samarbejde med Yousee slutter ?

Palleba2000

Hvordan er dækningen på Boxer’s antenne net i Danmark?
Boxer har da Discovery kanalerne?

Så jeg vil mene at det er mindre end 1,2 millioner husstande der bliver uden disse kanaler, da de findes andre steder. YouSee er ikke eneste kanal udbyder i Danmark…

Anders

Ifølge Boxer selv dækker de mellem 99,2 og 99,5 procent af landet, og mange steder er signalet stærkt nok til at selv en indendørs antenne er nok.

Per M

De 1.2 Millioner er det ca. antal at YouSee har af kunder på alm. flow TV og deres streamet TV.
Men med Boxer gør man nu klogt i først lige at undersøge Bo’s opdaterede dækningskort fra Januar, indendørs vs. udendørs antenne, for der er mange steder hvor man er bedst tjent med en udendørsantenne.

https://digitalt.tv/dvb-t-boxer-tv-sendemaster-se-danmarkskortet/

JornHansen

Hej, de skriver dette “om Nicki Pedersen kan blive europamester i speedway.”

Men Nicki Pedersen er skadet og kører slet ikke med i finale runden af SEC…

JornHansen

Vedr. tennis info, er der et par fejl i info fra Eurosport, 1) turneringen spilles fra 12-14 dec. selv om Eurosport viser noget forskudt lørdag nat, forøvrigt vises en del kun forskudt. 2) De 8 spillere er ikke alle i top 20.