Sport på 6’eren, Canal 9 og Eurosport

| mandag 23. dec, 2019 09:50 | opdateret 11. jan, 2020 kl. 10:23 | 7 Kommentarer
tv fodbold

Et nyt sportsår er allerede godt i gang, og i den kommende uge er der atter masser af international topsport på Discoverys danske kanaler og Dplay. Her kan du blandt andet se Caroline Wozniacki i hendes sidste opvarmningsturnering, inden hun slutter karrieren ved Grand Slam-turneringen Australian Open. Derudover er der også masser af fodbold, vintersport og snooker.

Mandag den 13. til søndag den 19. januar på Dplay Sport og Eurosport 1 & 2
Dafabet Masters
Snooker
Direkte fra Alexandra Palace i London. Her er verdens 16 bedste snookerspillere samlet for at dyste i det, der i folkemunde bare kaldes The Masters. Verdensranglistens nummer 1, Judd Trump, er forsvarende mester, og han skal derfor se, om han kan gentage kunststykket og hive sejren og førstepræmien på knap 2,2 millioner kroner hjem.
Kommentator: Henrik Kaj Hansen

Mandag den 13. til lørdag den 18. januar på Dplay Sport og Eurosport 1 & 2
ATP World Tour 250 Adelaide
Tennis
Direkte fra Adelaide i Australien. Memorial Drive Tennis Centre lægger baner til den sidste opvarmningsturnering, inden det gælder årets første Grand Slam-turnering, Australian Open. Feltet bliver ført an af serbiske Novak Djokovic, der i øjeblikket er nummer 2 på verdensranglisten. Han træder naturligvis ind i turneringen som favorit, og vil gøre sit til at han får en god optakt til Australian Open, som han har vundet seks gange tidligere.
Kommentatorer: Michael Mortensen og Anders Haahr Rasmussen

Tirsdag den 14. til torsdag den 16. januar på Dplay Sport og Eurosport
Kooyong Classic
Tennis
Direkte fra Melbourne i Australien. Det gælder de sidste forberedelser inden Australian Open for spillerne i Kyoong Classic. Blandt dem er Caroline Wozniacki, som bruger turneringen som opvarmning til årets første Grand Slam-turnering, inden hun indstiller karrieren, når Australian Open slutter. Blandt hendes potentielle modstandere i Kooyong Classic er russeren Maria Sharapova.

Tirsdag den 14. januar kl. 20.45 på 6’eren
FA Cup, 3. runde, omkamp
Tottenham – Middlesbrough
Direkte fra Tottenham Hotspur Stadium i London. Det gælder en plads i 4. runde, når Tottenham tager imod Middlesbrough i FA Cuppen. Den første kamp mellem klubberne endte 1-1, og derfor må der en ny kamp til for at finde ud af, hvem der skal videre i turneringen. Selvom Tottenham er skidt kørende for tiden, så burde Christian Eriksen og holdkammeraterne kunne besejre Middlesbrough fra den næstbedste engelske række.

Onsdag den 15. til søndag den 19. januar på Dplay Sport og Eurosport 1
World Cup, mænd og kvinder
Skiskydning
Direkte fra Ruhpolding i Tyskland. De kommende dage byder masser af spændende konkurrencer fra Ruhpolding. Her skal både de mandlige og de kvindelige skiskytter ud på sprint, stafet og jagtstart i sæsonens 5. World Cup-afdeling. Det bliver derfor spændende at se, hvem der kan presse de norske Bø-brødre og italienske Dorothea Wierer kan øge sit forspring i den samlede World Cup-stilling hos kvinderne.
Kommentator: Troels Hein Bünger

Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

7
Kommentarer

for at kommentere
4 Kommentartråde
3 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Nu må vi se, hvor længe de beholder rettighederne, hvis de mister potentielle 1,2 millioner husstande, når al samarbejde med Yousee slutter ?

Palleba2000

Hvordan er dækningen på Boxer’s antenne net i Danmark?
Boxer har da Discovery kanalerne?

Så jeg vil mene at det er mindre end 1,2 millioner husstande der bliver uden disse kanaler, da de findes andre steder. YouSee er ikke eneste kanal udbyder i Danmark…

Anders

Ifølge Boxer selv dækker de mellem 99,2 og 99,5 procent af landet, og mange steder er signalet stærkt nok til at selv en indendørs antenne er nok.

Per M

De 1.2 Millioner er det ca. antal at YouSee har af kunder på alm. flow TV og deres streamet TV.
Men med Boxer gør man nu klogt i først lige at undersøge Bo’s opdaterede dækningskort fra Januar, indendørs vs. udendørs antenne, for der er mange steder hvor man er bedst tjent med en udendørsantenne.

https://digitalt.tv/dvb-t-boxer-tv-sendemaster-se-danmarkskortet/

JornHansen

Hej, de skriver dette “om Nicki Pedersen kan blive europamester i speedway.”

Men Nicki Pedersen er skadet og kører slet ikke med i finale runden af SEC…

JornHansen

Vedr. tennis info, er der et par fejl i info fra Eurosport, 1) turneringen spilles fra 12-14 dec. selv om Eurosport viser noget forskudt lørdag nat, forøvrigt vises en del kun forskudt. 2) De 8 spillere er ikke alle i top 20.