Sport på 6’eren, Canal 9 og Eurosport

| mandag 09. dec, 2019 10:10 | opdateret 10. dec, 2019 kl. 16:59 | 7 Kommentarer
tv fodbold

Hvis professionelle sportsudøvere verden over ikke har tid til at tænke på gaver og juleferie, så er det helt forståeligt. Der er nemlig stadig fuld tryk på konkurrencerne mange steder, og det nyder seerne på Discoverys danske kanaler godt af.

12-14 december på Eurosport 2
Tennis
Diriyah Tennis Cup
Fra Saudi Arabien.  Turneringen afvikles som en cup-turnering, hvilket vil sige, at 1. runde er lig med kvartfinalen.
Kommentatorer: Thomas Skouboe og Michael Mortensen

Torsdag den 12. december kl. 17.00 på 6’eren
Europa League, gruppe B
FC København – Malmø FF
Direkte fra Telia Parken i København. FC København skal bare bruge et enkelt point for at spille sig videre fra gruppespillet. Men Københavnerne vil helt sikkert gerne vise svenskerne, hvem der er bedst. Malmø FF skal bruge en sejr for at være sikre på at gå videre, så der er lagt op til en heftig og underholdende dyst i Parken.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Torsdag den 12. december kl. 18.50 på Eurosport 2
Europa League, gruppe F
Standard Liége – Arsenal
Direkte fra Stade Maurice Dufrasne i Liége. Hjemmeholdet er pisket til sejr, hvis den også skal stå på europæisk deltagelse efter nytår. Arsenal vandt det første opgør mellem klubberne med 4-0, og må trods den seneste tids ustabilitet være favoritter til igen at hente tre point mod belgierne. Arsenal topper gruppen, og en sejr vil give dem førstepladsen og en på papiret lettere modstander i knockout-fasen.

Torsdag den 12. december kl. 20.55 på Eurosport 1
Europa League, gruppe G
Rangers FC – Young Boys
Direkte fra Ibrox Stadium i Glasgow. Der er i den grad noget på spil i dette opgør, hvor vinderen er videre til knockout-kampene i 2020. Young Boy fra Schweiz, med danske Frederik Sørensen på holdet, vandt hjemme 2-1 over skotterne i den første kamp mellem de to klubber. Rangers kan dog nøjes uafgjort denne gang, men presset frem af deres fanatiske fans, får hjemmeholdet nok ikke lov til at bare at stå og lukke af for gæsterne.

Torsdag den 12. december kl. 20.55 på Eurosport 2
Europa League, gruppe L
Manchester United – AZ Alkmaar
Direkte fra Old Trafford i Manchester. Det gælder førstepladsen i gruppen, og dermed en på papiret lettere lodtrækning til knockout-kampene. Begge hold er allerede sikret videre til deltagelsen i turneringen, så kampen handler udelukkende om hvem der snupper første- og andenpladsen. Hollænderne fra Alkmaar skal vinde for at sikre sig førstepladsen, men Manchester United kan nøjes med uafgjort.

Lørdag den 14. december kl. 05.55 på Eurosport 2
FIM EWC
Endurance Race, motorcykel
Direkte fra Sepang i Malaysia. Der venter kørerne en hård dag på deres motorcykler, når det gælder otte timers løbet på Sepang. Løbet er det andet i Endurance World Championship-serien, som omfatter fem løb fordelt over hele kloden.
Kommentator: Klavs Lyngfeldt

Lørdag den 14. og søndag den 15. december på Eurosport 1
World Cup
Alpin skisport, mænd
Direkte fra Val d’Isere i Frankrig. De mandlige World Cup-løbere er tilbage på europæisk sne efter en smuttur med et par løb i Nordamerika. I franske Val d’Isere gælder det slalom og storslalom. Lørdag står den på storslalom, mens løberne søndag sætter farten lidt ned og antallet af porte op, når det gælder den klassiske slalom-disciplin.
Kommentator: Niels Henrik Stene

Søndag den 15. december kl. 13.00 på Eurosport 2
3F Superliga, 20. runde
Randers FC – Esbjerg
Direkte fra Cepheus Park i Randers. Randers FC har været gode på hjemmebane i den første halvdel af sæsonen, og den form skulle gerne fortsætte mod Esbjerg. Hjemmeholdet kæmper for en plads i mesterskabsspillet, og tre point vil derfor lune gevaldigt hos Randers. Omvendt kunne Esbjerg også godt bruge en sejr, som kunne bringe dem lidt længere væk fra bunden, inden den står på en lang vinterpause.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Søndag den 15. december kl. 15.00 på Canal 9
3F Superliga, 20. runde
Brøndby – Hobro
Direkte fra Brøndby Stadion. Her skal Brøndby se, om de kan hente den 8. sejr i træk over Hobro. Brøndby har været noget svingende på det seneste, og det er derfor ikke sikkert det bliver nemt. Sikkert er det derimod, at Hobro-spillerne vil gøre deres for at kunne lukke efterårssæsonen med en sejr. Der er dermed lagt op til underholdende omgang fodbold, hvorefter spillerne kan se frem til en fortjent pause.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

7
Kommentarer

for at kommentere
4 Kommentartråde
3 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Nu må vi se, hvor længe de beholder rettighederne, hvis de mister potentielle 1,2 millioner husstande, når al samarbejde med Yousee slutter ?

Palleba2000

Hvordan er dækningen på Boxer’s antenne net i Danmark?
Boxer har da Discovery kanalerne?

Så jeg vil mene at det er mindre end 1,2 millioner husstande der bliver uden disse kanaler, da de findes andre steder. YouSee er ikke eneste kanal udbyder i Danmark…

Anders

Ifølge Boxer selv dækker de mellem 99,2 og 99,5 procent af landet, og mange steder er signalet stærkt nok til at selv en indendørs antenne er nok.

Per M

De 1.2 Millioner er det ca. antal at YouSee har af kunder på alm. flow TV og deres streamet TV.
Men med Boxer gør man nu klogt i først lige at undersøge Bo’s opdaterede dækningskort fra Januar, indendørs vs. udendørs antenne, for der er mange steder hvor man er bedst tjent med en udendørsantenne.

https://digitalt.tv/dvb-t-boxer-tv-sendemaster-se-danmarkskortet/

JornHansen

Hej, de skriver dette “om Nicki Pedersen kan blive europamester i speedway.”

Men Nicki Pedersen er skadet og kører slet ikke med i finale runden af SEC…

JornHansen

Vedr. tennis info, er der et par fejl i info fra Eurosport, 1) turneringen spilles fra 12-14 dec. selv om Eurosport viser noget forskudt lørdag nat, forøvrigt vises en del kun forskudt. 2) De 8 spillere er ikke alle i top 20.