TV-Nyt

Floorball tv-aftale med Sport Live

Når efterårets sæson for Floorball Select herreligaen går i gang, er det med TV-dækning af otte grundspilskampe. Kampene bliver vist på kanalen SPORT LIVE, der kan vælges hos de fleste tv-distributører.

Dansk floorball er i fremgang og flere danskere har fået øjnene op for stavsporten med den lette hvide bold med huller. Nu får de også mulighed for at følge med hjemme fra sofaen, når de bedste floorballspillere i landet skal dyste om placeringer og metal.

– Det er en unik mulighed for at vise Floorball frem og kommer til at give produkt liga et løft. Samarbejdet med SPORT LIVE under VM-kvalen i Frederikshavn i januar var super godt, og jeg ser frem til at vi i fællesskab med klubberne kan løfte sporten til et nyt niveau”, udtaler sekretariatschef Carsten Provstgaard.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Grundspilskampene bliver vist over otte torsdags aftener i efteråret forskellige steder i landet. I aftalen indgår også visning af Pokal finale i januar 2021 og DM-finalerne i Helsingør til april 2021.

SPORT LIVEs direktør, Flemming Kjellerup, glæder sig også over aftalen:

”Vi havde et rigtig godt samarbejde med DR og Floorball Danmark omkring VM-kvalifikationen, hvor sportsgrenen fik gjort opmærksom på sit potentiale som tv-sport. Det er en sport med fart og intensitet, det er teknisk og det er underholdende. Og så er der mange mål i kampene. Desuden viste stævnet i Frederikshavn at der er et passioneret og medlevende publikum som kan skabe en festlig ramme, når vi forhåbentlig igen får lov at have tilskuere til sportsbegivenheder. Vi glæder os meget til at udvikle Floorball som tv-sport og give vores seere en række LIVE-kampe hen over efteråret,” siger han.

Kilde: Sport Live

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button