Flite – nye ultralette hovedtelefoner fra Philips

| torsdag 15. sep, 2016 13:16 | 0 Kommentarer

Flite er en ny serie ultralette hovedtelfoner fra Philips som blev præsenteret for nylig på IFA i Berlin. Flite kan fås både som over-ears, on-ears og in-ears. Undertitlerne på de tre modeller i serien er Ultralite, Everlite og Hyperlite.

philips_flite_ultralite_shb4405_1Ultralite – lyd på ørerne

Ultralite har du på ørerne, og den tynde hovedtelefon kan foldes helt flad, så du nemt kan have den i tasken eller lommen. Højtaleren på 32 mm giver en god lyd, du kan holde ud at høre på, og det er nemt med den trådløse med mikrofon.

Ultralite SHB4405 med Bluetooth koster vejledende 449 kroner. Fås i sort eller hvid.

philips_flite_everlite_shl4805rg_1

Everlite – lyd over ørerne

Øjnene fanger fluks de ultratynde Everlite, som er til over-ears og beregnet til at have med på rejsen. Den gode lyd kommer fra en 32 mm højtaler, de er lette at have på og sidder ergonomisk rigtigt, samtidig med at puderne lukker omgivende støj ude. Kablet har mikrofon og fjernbetjening, så du kan besvare telefonopkald midt i musikken, chatte via den integrerede mikrofon eller sætte musikken på pause.

Hver side har sin egen farve: Everlite SHL4805DC og SHL4805RG til vejledende 349 kroner er henholdsvis hvid med lyserød/guld og sort krom.

philips_flite_hyperlite_she4200bk_1

Hyperlite – lyd i ørerne

Det er lige før denne in-ear hovedtelefon er vægtløs og der er derfor særdeles behagelig at have på. Designet er i metalfinis og lyder kommer fra en 12 mm højtaler med en god bas som supplement. Der er fjernbetjening på kablet, så du kan besvare opkald, og hovedtelefonen fylder stort set intet i lommen eller tasken.

Hyperlite SHE4205BK koster vejledende 229 kroner.

Kilde: Philips presse

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt, Lyd produkter