TV-Nyt

Følg Æresdivisionen på CANAL+

fodboldligaerDen hollandske Æresdivision er kendt som ligaen, hvor de kommende stjerner fødes, og for tiden er et dansk stjerneskud på vej. Christian Eriksen er udset til at være fremtidens 10'er på Ajax' hold og har på trods af sine kun 18 år også allerede vist sig som fremtidens mand på det danske landshold. CANAL+ giver med sin dækning af Æresdivision de danske seere mulighed for at følge vores største talent, når han skal tage sine første skridt mod stjernerne.

Men Christian Eriksen er ikke deneneste dansker, der kan følges i CANAL+ dækning af Æresdivisionen. Mads Junker har allerede etableret sig som stjerne i ligaen, ikke mindst efter at han i sidste sæson blev nummer tre på topscorerlisten med 21 mål for Roda. Derudover vrimler det med danske profiler som Simon Poulsen, Thomas Enevoldsen, Michael Silberbauer, Morten Skoubo, Nicklas Pedersen og Jon Dahl Tomasson i Holland, hvor også store udenlandske stjerner fødes; i sidste sæson var det Luis Suárez, der med 35 mål for Ajax fik europæiske topklubber til at kigge interesseret med, ligesom hele verden fik øjnene op for angriberen, da han var blandt Uruguays dominerende spillere ved VM.

CANAL+ glæder sig tilen ny sæson i en liga, der ser mere spændende ud end nogensinde, efter at AZ og Twente i de seneste to sæsoner har snydt de traditionelle storhold Ajax, PSV og Feyenoord for mesterskabet. Følg Æresdivisionen direkte på CANAL+ fra 6. august.
 

Kommende kampe fra Æresdivisionen på CANAL+

Roda JC – Twente
Fredag 6. august kl. 20.40 på CANAL+ Sport 1

Heerenveen – Eindhoven
Lørdag 7. august kl. 20.40 på CANAL+ Sport 2

Groningen – Ajax
Søndag 8. august 14.25 på CANAL+ Sport 2

Ajax – Vitesse
Lørdag 14. august 18.40 på CANAL+ Sport 1

Twente – Heerenveen
Lørdag 14. august kl. 20.40 på CANAL+ Sport 2
 

Kilde: Canal+ presse

I samme kategori

Back to top button