Streamingnyt

F**k ikke med piger – ny discovery+ dokumentarserie på vej i juni

I en ny discovery+ dokumentarserie anmelder op mod 60 unge kvinder og piger en 29-årige mand for en række grove forbrydelser. I dokumentarserien ‘F**k ikke med piger’ står flere af de påståede ofre frem og fortæller deres version af, hvordan den 29-årige mand ifølge dem har begået adskillige grove krænkelser over en periode på mere end 15 år. Programmet, der stadig er under produktion, har i dag bidraget til, at Københavns Politi har anholdt den 29-årige mand og blandt andet sigtet ham for voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang. Den sigtede mand fremstilles i grundlovsforhør onsdag i Dommervagten i Københavns Byret. Programmet ‘F**k ikke med piger’ får premiere på discovery+ i juni.

Da det gik op for Diana Rasmussen, at den 29-årige mand havde kontaktet en af hendes teenagedøtre i november 2020, satte hun sig for at stoppe ham. I den nye discovery+ dokumentarserie ‘F**k ikke med piger’ følger man den 39-årige mors kamp for at rejse en sag mod manden. Undervejs stifter hun en Facebook-gruppe, der i dag har over 200 medlemmer. Her kan mange berette, at de er blevet udsat for krænkelser af den 29-årige.

Han har angiveligt stalket, truet, udsat flere for vold og i værste tilfælde begået seksuelle overgreb. Fx fortæller en af de påståede ofre om sit tre dage lange mareridtsagtige møde med den sigtede mand.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg er bundet. Jeg hænger fra en hems, og så bliver jeg voldtaget. Han vidste godt, at jeg var 14 år,” siger Cille, der medvirker i dokumentarserien.

Kvinderne har allieret sig med to bistandsadvokater, og deres arbejde har i dag medført, at den 29-årige mand er blevet anholdt af Københavns Politi og sigtet for flere overtrædelser af straffeloven heriblandt voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang.

“Det er en lavine. Der kommer den ene sag efter den anden med det samme mønster. Når man taler med en pige, så kender de også en pige, og det bliver bare ved. Udfordringen er blandt andet, at flere af pigerne mangler beviser,” siger advokat Tobias Grotkjær Elmstrøm og fortsætter:

”Flere af sagerne er forældede, da han tilsyneladende har været på spil i mange år. Men pigernes forklaringer underbygger hinanden, og derfor er det vigtigt, at politiet ser på sagerne som en samlet sag. Så ved også at bruge de sager, der er forældede, kan vi beskrive et handlingsmønster og dermed tegne et billede af, hvem han er. Pigerne står stærkere, hvis de kan anmelde samlet, og politiet behandler anmeldelserne som en samlet sag – og det vil jeg gøre alt for, at politiet kommer til i den her sag.”

Den 29-årige er tidligere idømt tre måneders fængsel for anden kønslig omgang end samleje med en 12-årig pige. Dommen har dog tilsyneladende ikke stoppet ham, og i dokumentarserien kommer det frem, hvordan han stadig jager sine ofre – hovedsageligt på de sociale medier.

“Skræmmende eksempel”

At dokumentarserien allerede inden sin premiere har ført til flere sigtelser og en potentiel varetægtsfængsling, viser, hvor stærkt indholdet er.

“Denne sag ligner et skræmmende eksempel på, hvordan en farlig serieforbryder bliver til ved at han angiveligt i mere end ti år har kunne begå grove seksualforbrydelser mod så mange. Det er kun, fordi en række modige kvinder og piger har fundet sammen, at politiet i dag har kunnet anholde og sigtet ham,” siger Tine Røgind Quist, Executive producer crime, Discovery Danmark og programdirektør hos Discovery Danmark Pil Gundelach Brandstrup supplerer:

”Sager som denne, hvor en mand tilsyneladende i flere år og helt systematisk udvælger og groomer mindreårige piger og unge kvinder, er dybt forfærdelige. Det er der selvfølgelig et behov for at belyse, og den seneste udvikling viser, at der er et grundlag for videre efterforskning for politiet. Hos Discovery Danmark skal vi være stærkest på bl.a. true crime, og jeg mener, at dette seneste bidrag styrker vores position på markedet yderligere”.

Kilde: Discovery presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button