Find Amdi – Danmarks mest eftersøgte mand på DR3

| onsdag 17. aug, 2016 11:25 | 0 Kommentarer

Find Amdi DR3Måske så du Anders Stegger og holdet i programmet DR3 programmet Find Stein Baggers penge, hvor de jagtede de 200 millioner kroner, der mangler at blive fundet efter kollapset af Stein Baggers leasingkarrusel i IT Factory.

I den nye sæson, der har titlen Find Amdi – Danmarks mest eftersøgte mand på DR3, så er målet at finde Tvind stifter Mogens Amdi Petersen. Den 77-årige Tvind-stifter har været efterlyst siden 2006, hvor de ikke mødte op i Vestre Landsret i forbindelse med en ankesag om skattesvig for 47 millioner kroner og underslæb for 57 millioner kroner.

Vi har været i Mexico og Zimbabwe og flere andre lande. Modsat sidste sæson har der ikke været overklasse og dyre biler. Det har været nogle meget fattige dele af verden. Og så har det været 1.000 gange farligere end sidste sæson. Vi har gemt os for politiet, været undercover og en del af en biljagt”, fortæller Anders Stegger til HER&NU.

Find Amdi – Danmarks mest eftersøgte mand er på 5 afsnit af 30 minutter og får premiere på DR3 onsdag den 24. august. I første program, får holdet afgørende nyt fra en insider – og starter deres rejse helt ude på kanten af den sikre verden.

Kilde: HER&NU via BT.dk

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt