gemt

Filmguide – Disse film kan du se på DR og TV 2 i juledagene

Julen er ikke kun en tid til glæde, gaver og god mad; det er også en anledning til at samle familien omkring fjernsynet og nyde tidløse filmklassikere. Vi har samlet overblikket herunder på film på DR og TV 2 kanalerne mellem 23. – og 26. december.

Dette års juledage filmliste byder på en broget samling af hjertevarme komedier, hæsblæsende actioneventyr og rørende dramaer, der spreder julestemning i stuerne landet over. Fra velkendte favoritter som “Alene Hjemme” til spændingsfyldte fortællinger som “Die Hard” så er udvalget så mangfoldigt som julens farverige lyskæder.

Blandt de nostalgiske perler er “Familien Jul” og “Far til Fire i Byen,” der tager os tilbage til en tid, hvor enkle glæder og familiens nærvær var i centrum. På den anden side lever “Flammen & Citronen” og “Hvidsten Gruppen 2” op til forventningerne hos dem, der foretrækker en dosis spænding og historisk dybde i deres juleunderholdning.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Film som “La La Land,” “A Star Is Born,” og “West Side Story” bringer musikalsk magi til julesæsonen og tilbyder et soundtrack af følelser.

Klik på titler for at se sendetidspunkt, tv-kanal og omtale.

Lille Juleaften

Ingen indlæg fundet.

 

Film i juledagene DR TV 2 Juleaften

Ingen indlæg fundet.

 

1. juledag

Ingen indlæg fundet.

 

Film i juledagene DR TV 2 2. juledag

Ingen indlæg fundet.

I samme kategori

Back to top button