TV-Nyt

Film i julen og nytåret 2021 på Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren

I juleugen byder Kanal 4 og Kanal 5 på en række film du kan underholde dig med. Se mere om hvilke herunder

Mortal Engines

61af5a4e7ff14 thumbnail

Mandag d. 20. december kl. 21.00 på Kanal 4

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Newzealandsk/amr. eventyrfilm fra 2018.

I Mortal Engines er verdens storbyer bevægelige og altopslugende. 1000 år ude i fremtiden ruller London rundt på hjul efter ressourcer og udsletter alt, der står i dens vej. Men i hjertet af den mobile metropol er der ved at opbygge sig et oprør. I jagt på hævn indgår den unge, mystiske Hester Shaw en tvivlsom alliance med ingeniøren Tom, der selv er blevet hægtet af det nådesløse London, og luftpiraten Anna Fang, der angriber byerne fra oven. Nu er tiden inde til en revolution.

Instr.: Christian Rivers
Medv.: Hera Hilmar (Hester Shaw), Robert Sheehan (Tom Natsworthy), Hugo Weaving (Thaddeus Valentine)

Last Christmas

61af59d4390b6 thumbnail

Torsdag d. 23. december kl. 21.00 på Kanal 4

Kate arbejder som nisse i en julebutik året rundt. Hun er ramt af uheld og dårlige beslutninger, indtil hun møder den søde, mystiske Tom, der udfordrer hendes kyniske syn på verden. Det ser ud til, at intet kan holde dette umage par sammen, men nogle gange skal man følge sit hjerte – og tro på det.

Med: Emilia Clarke (Kate), Henry Golding (Tom), Emma Thompson (Petra), Michelle Yeoh (Santa), Peter Mygind (“Boy”)

Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

5db84a195ee52 thumbnail

Torsdag d. 23. december kl. 21.00 på Kanal 5

Mordors mørke har spredt sig ud i det fleste af Gondors afkroge og det sidste store slag om Midgård nærmer sig. Gandalf drager mod Minas Tirith for endnu en gang at stå side om side med menneskene i den forestående krig. Aragorn må se sin sande identitet som tronarving i øjnene og drage ud på en farefuld færd med de trofaste følgesvende Gimli og Legolas, for at konfrontere De Dødes Hær, der for mange år siden svor kongen troskab. I mellemtiden kæmper trioen bestående af Frodo, Sam og Gollum stadig med at nå frem til Mordor i tide, så de kan tilintetgøre Ringen en gang for alle. Men Ringen har sin egen vilje og vil gøre alt for at nå tilbage til sin herre, Sauron.

Instruktør: Peter Jackson
Skuespiller: Elijah Wood (Frodo), Viggo Mortensen (Aragorn), Ian McKellen (Gandalf), Orlando Bloom (Legolas), Liv Tyler (Arven), John Rhys-Davies (Gimli), Andy Serkis (Gollum/Smeagol)

E.T. The Extra Terrestrial

61af5b0679d67 thumbnail

Fredag d. 24. december kl. 17.00 på Kanal 5

Amr. sci-fi-film fra 1982.

I Steven Spielbergs hjertevarmende klassiker møder vi den tiårige Elliott, der bor med sin mor, bror og søster. Elliott er ensom og fortabes ofte i sin egen verden, men en dag får han et uventet besøg af et lille rumvæsen, der er blevet væk fra sit rumskib og efterladt på jorden. Elliott døber rumvæsnet E.T. og det bliver starten på et stort venskab og et hæsblæsende eventyr, hvor Elliott forsøger at hjælpe E.T. med at komme hjem igen. Men kan de nå det, før videnskabsmænd og sygdom får fat i den overjordiske skabning?

Instr.: Steven Spielberg
Medv.: Henry Thomas (Elliott), Dee Wallace-Stone (Mary), Peter Coyote (Keys), Drew Barrymore (Gertie)

Downtown Abbey

61af5a4152103 thumbnail

Lørdag d. 25. december kl. 21.00 på Kanal 4

Eng/amr. historisk drama fra 2019.

Året er 1927, og Crawley-familien står foran at skulle få besøg af Kong George V og Dronning Mary. Blandt tjenerne, kokkepigerne og butlerne er stemningen høj. De ser frem til at skulle opvarte selveste kongen, men deres begejstring standser, da de indser, at hoffet selv sender en stab, og dermed gør Downtons tjenestefolk overflådige. Nu er det op til Anna, Bates, Carson og resten af de loyale fodfolk at planlægge et kup, der skal give dem styringen af Downton tilbage. Men også kærlighed og nye venskaber opstår i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst.

Filmoversigt Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button