TV-Nyt

Fangerne på Fortet Comeback trak seere

’Fangerne på Fortet’ var et af 90’erne og 00’ernes mest populære TV-programmer – og populariteten fortsætter ind i 2020, hvor det legendariske program atter er tilbage på skærmen. Over en halv million danskere så med, da den nye sæson havde premiere mandag aften på Viaplay Reklame-link og TV3

Efter 11 års pause var ’Fangerne på Fortet’ mandag aften tilbage på Viaplay og TV3, hvor ’Vild med dans’-danserne Morten Kjeldgaard og Michael Olesen samt TV-vært Sofie Østergaard kæmpede om nøgler mod de to garvede håndboldspillere Lars Rasmussen og Kristina ’Mulle’ Kristiansen og tidligere ’Bagedyst’-deltager Micki Cheng.

Og danskernes appetit på ’Fangerne på Fortet’ og de skæve konkurrencer på Fort Boyard er bestemt ikke blevet mindre i pausen: Mere end en halv million danskere så med, da premiereprogrammet løb over skærmen på Viaplay og TV3.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Det er fantastisk at se, at så mange danskere så med på premieren af ’Fangerne på Fortet’. Det viser, at vores danske seere på Viaplay og TV3-kanalerne har stor appetit på vores lokalt producerede indhold, og vi er glade og stolte over den succesfulde start. Vi ser frem til at levere endnu mere god underholdning til hele familien i resten af sæsonen af ’Fangerne på Fortet’, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group i Danmark.

Camilla Ottesen og Joachim Boldsen er værter på den nye sæson af ’Fangerne på Fortet’, mens Anders Lund Madsen indtager rollen som vismanden i tårnet, der for alvor udfordrer deltagerne på deres kløgt.

Næste afsnit af ’Fangerne på Fortet’, hvor Didde, Geggo og Cengiz fra ’Familien fra Bryggen’ skal dyste om nøgler og guldmønter mod ’Forsidefruer’-stjernerne Amalie Szigethy og Janni Ree flankeret af Frederik Fetterlein kan ses på Viaplay nu, mens programmet sendes på mandag klokken 20:00 på TV3.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button