Falling Water, Cardinal og Ice på C More

| lørdag 24. dec, 2016 09:46 | 0 Kommentarer

Sci fi-serien Falling Water er en af C Mores julegaver i år. Hele første sæson blev tilgængelig for streaming den 23. december. I februar kommer yderligere tre serier. Den canadiske “Cardinal”, baseret på Giles Blunts prisbelønnede bøger, handler om politimanden John Cardinal. Billy Campbell spiller titelrollen. Den anden serie er “Ice”, hvor Donald Sutherland er at finde blandt de medvirkende. “Ice” er historien om en familie, der slår igennem i diamantbranchen. Ikke mindst så vender den anmelderroste serie “Girls” tilbage med en sidste sæson.

Blake Masters (“Brotherhood”), Gale Anne Hurd (“The Walking Dead”) og Henry Bromell (“Homeland”) står bag Falling Water, som er et psykologisk sci fi-drama, som kredser omkring tre personer, der intet forhold har til hinanden. Tess (Lizzie Brochere) arbejder inden for mode, Burton (David Ajala, “Fast & Furious 6”) er sikkerhedsekspert i en virksomhed på Wall Street og Taka (Will Yun Lee) er kriminal detektiv. Alle tre plages de af mystiske drømme, og inden længe går det op for dem, at de alle er i den samme drømmeverden. Noget som kan få alvorlige konsekvenser. C More offentliggør samtlige ti afsnit for streaming den 23. december. Falling Water kommer fra NBC Universal.

I februar er der premiere på to serier, som begge er produceret af eOne Entertainment på C More. Cardinal og Ice.

Cardinal er baseret på Giles Blunts prisbelønnede “Fort Words for Sorrow”, som er den første bog i serien om politimanden John Cardinal (Billy Campbell), der arbejder i den lille by Algonquin i det sydlige Canada. Sammen med kollegaen Lise Delorme (Karine Vanasse), forsøger han at opklare mysteriet omkring en teenage piges død. Sæsonen består af seks afsnit.

Donald Sutherland er at finde på rollelisten i Ice, som er en krimiserie skabt af Antoine Fuqua (instruktør på “Southpaw” og “Training Day”) og James Manos Jr. (manuskriptforfatter på “The Sopranos”, “The Shield” og “Dexter”). Serien udspilles i Los Angeles i diamantbranchen, hvor halvbrødrene Jake (Cam Gigandet, “Twilight”) og Freddy (Jeremy Sisto, “Six Feet Under”) arbejder for deres far Isaac (Raymond J. Barry, “Training Day”). Donald Sutherland ses som Pieter Van De Bruin, der kontrollerer den internationale handel med ædelsten og som hensynsløst manipulerer spillets regler. Sæsonen har ti afsnit, som alle bliver tilgængelige i februar på C More. (Datoen følger snarest)

Video Thumbnail

ICE | Series Premiere Promo | AT&T AUDIENCE Network

Girls vender tilbage

HBO’s Golden Globe-belønnede dramakomedieserie Girls blev hurtigt en favorit hos anmelderne, da den så dagens lys i 2012 og har med årene fået en enorm trofast fanskare. Lena Dunhams til tider kontroversielle skabning har været medvirkende til at omdefinere hvordan forhold og kroppe kan vises frem i en amerikansk serie. Girls fortæller historien om veninderne Hannah (Dunham), Marnie (Allison Williams), Shoshanna (Zosia Mamet) og Jessa (Jemima Kirke).

Vi er nået til seriens sjette og sidste sæson, ganske som med nogle af mændene i deres liv: Elijah (Andrew Rannell), Ray (Alex Karpovsky) og Adam (Adam Driver, “Star Wars: The Force Awakens”). Sæsonen har ti afsnit og får premiere den 13. februar.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming