[responsive_menu_pro]

Ex on the Beach – Danmark på Kanal 5 og Dplay

| søndag 17. mar, 2019 12:46 | opdateret 18. mar, 2019 kl. 18:43 | 0 Kommentarer

Der vil være masser af ægte følelser, sex og kærlighed, når det internationalt hypede realityprogram ’Ex On The Beach’ starter på sin anden sæson i Danmark 17. marts. ’Ex on the Beach’ er uforudsigeligt og underholdende, og har kørt med stor succes i andre lande siden 2014. Se det på Dplay

[Dplay14dage]

Ex on the Beach 2019 – start cast

Amanda Mogensen, 19 år og fra Kastrup – arbejder deltid i Netto: Den smukke pige, der aldrig giver op i jagten på kærlighed, Hun VIL vende hjem fra ‘Ex on the Beach’ med en kæreste – gerne en høj, flot og selvsikker en af slagsen. Amanda klikker bedre med drenge end piger og har det allerbedst, når hun er i et forhold og kan sove i en fyrs arme.

Katarina Estrup Larsen, 21 år og fra Vordingborg – arbejder på et bosted for autistiske børn: Den smukke brunette med de tårnhøje krav til fyrene. Katarina siger selv, hun er svær at score, men tænder på eksotiske fyre med pæne sko og god hygiejne. Indtil videre har ingen fyre formået at slå benene væk under hende. Hun er svært glad for latinoer og bliver helt kuk over Enrique Iglesias. Katarina er meget stolt over sine store naturlige bryster.

Cecilie Harder, 22 år og fra Skive – arbejder som tatovør og stripper: Cecilie er flirtende, opmærksomhedskrævende og elsker at være festens midtpunkt. Og så har hun for længst givet op på at tælle sine sexpartnere. Hun er desuden selvudnævnt prinsesse.

Sara Run Isafold, 19 år og fra Esbjerg – arbejder på en bar i sit sabbatår: Sara kommer oprindeligt fra Island, men bor nu i Esbjerg. Her er hun løbet tør og søger nu videre i ‘Ex on the Beach’. Sara elsker sin egen røv og går ikke så meget op i konsekvenserne ved sine handlinger, og så elsker hun drama – i hvert fald hvis hun ikke selv er en del af det. Hun er klar over, at man enten elsker eller hader hende, men man må bare tage hende, som hun er.

Jeppe Risager, 20 år og fra Sindal – arbejder som ufaglært tømrer og har sabbatår: Jeppe er sjov, fræk og anderledes end de fleste andre jævnaldrende. Han går meget med neglelak og flagrende tikiskjorter. Han er altid klar med en sjov bemærkning, og så er han pigernes ven, fordi han er god til at lytte. Desuden er Jeppe kristen og går i søndagskirke – og har oveni hatten gået til MMA.

Abdul Gheith, 20 år og fra Odense – arbejder deltid på Cirkel K i sit sabbatår: Abdul er det selvsikre muskelbundt og bliver tit opsøgt af piger, når han træner – hvilket han gør en del. Han kan godt lide opmærksomheden og sætter pris på at have en trænet krop.

Mikkel Søndergaard, 24 år og fra Vejle – arbejder som sælger i Verisure og bartender: Ved første øjekast er han damernes ven, men i virkeligheden er han en rigtig fuckboy. Har bandt andet væddet med en kammerat om at være først til 100, og han har lavet The Perfect Week – bortset fra søndag, som er hviledag. Mikkel har masser af selvtillid og elsker at være festens midtpunkt.

Mark Bøgelund, 24 år og fra Amager – arbejder med rengøring på fly i lufthavnen: Amgerdrengen, der er træt af fordomme. Mark er en rigtig drengerøv, som aldrig går af vejen for lidt sjov og ballade. Med sin stortussede badboy-attitude har han scoret en del damer og frygter også lidt, hvem der dukker op i villaen.

Dplay er Discovery Networks streamingtjeneste, der samler det bedste indhold fra nogle af Danmarks – og verdens største tv-kanaler. Her findes de bedste programmer fra Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, TLC, ID og Animal Planet.

Alt er på spil
’Ex on the Beach’ har allerede gået sin sejrsgang over hele verden, og det er ingen tilfældighed. Programmet har taget alt det bedste fra realitygenren: ægte følelser, intriger og vilde personligheder, og krydrer det med noget vi alle kan relatere til, nemlig ekskærester. Hele konkurrenceelementet er skåret væk, så i bund og grund er formatet en klassisk soap med rigtige mennesker og dermed er alt på spil.

Kilde: Discovery Networks presse

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked