Branche-Nyt

Eurosports OL 2018 dækning får Bridgestone som sponsor

Som Eurosports partner ved vinter-OL får Bridgestone en fremtrædende position på tværs af alle Eurosport-platforme og skærme fra tv og on-demand til sociale medier og digitale tjenester. Det giver Bridgestone maksimal eksponering for millioner af olympiske fans i 50 europæiske lande, inklusive Danmark.

“Eurosport puster helt nyt liv i historiefortællingen om OL. Hvert øjeblik fra denne spektakulære globale begivenhed vil blive dækket af Eurosport, Eurosport Player og Eurosport.com, der tager alle fans tættere på end nogensinde tidligere. Vi er stolte over, hvordan det sammen med Bridgestone er lykkedes, at integrere deres brand DNA i en af verdens største sportsbegivenheder i 2018, “siger Jonathan Davies, Managing Director, Advertiser Partnerships, Discovery Networks International and Eurosport.

Fra Bridgestone Europe siger Thierry Jupsin, Director Brands Marketing:

“Som en officiel verdensomspændende partner for de Olympiske Lege, er vi begejstrerede over det kommende vinter-OL, der fejrer menneskets kunnen og fællesskabets ånd. Sponsoratet med Eurosport passer perfekt til vores brand og vil øge vores tilknytning til den olympiske bevægelse og vores meget engagerede målgrupper på tværs af Europa.”

Bridgestones brand-kampagne, “Chase Your Dream, No Matter What” fejrer Bridgestone-sponserede atleter ved OL og deres ekstraordinære bestræbelser på at opfylde deres drømme om olympisk succes. Kampagnen lanceres denne måned og omfatter tv-spots på Eurosport- og Bridgestone-brandede-promoer, der vises omkring Eurosports ‘The Hall of Fame’-program, kampagner til PyeongChang 2018 og omkring live-spildækning på Eurosport og Eurosport Player.

Bridgestone sponsorerer ‘Home of the Olympic Games’ og PyeongChang nyhederne og resultaterne på Eurosports hjemmeside og mobile apps og på sociale medier. Bridgestone sponsorerer daglige resultatposter fra Eurosport. Som en del af den integrerede vintersportkampagne er Bridgestone også sponsor for Eurosports dækning af Alpine Skiing World Cup og Ski Jump World Cup.

NB: Bridgestones sponsorat er pan-europæisk, dog med undtagelse af Rusland, Frankrig og Norge.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button