TV-Nyt

Eurosport viser Mads Pedersens første løb i VM-trøjen

Eurosport 1, Eurosport Player, Dplay og Eurosport.dk er med, når Mads Pedersen i morgen, lørdag, kører sit første løb, efter han i søndags vandt VM i landevejscykling. Den 23-årige danske verdensmester stiller til start i det fransk/belgiske løb Tour de l’Eurométropole.

Mads Pedersen leverede en af årets største danske idrætspræstationer, da han i søndags vandt VM i landevejscykling.

I morgen stiller den nykårede verdensmester så for første gang til start i den ikoniske regnbue-trøje, når han sammen med holdkammeraterne på Trek Segafredo-holdet kører det fransk/belgiske endagsløb Tour de l’Eurométropole. Et løb som han vandt sidste år, og dermed optræder verdensmesteren meget passende med nummer 1 på trøjen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danske cykelfans kan glæde sig over, at løbet bliver vist direkte på Eurosport 1, Eurosport Player og Dplay lørdag klokken 15.30. Her sidder Thomas Bay og Matti Breschel klar til at kommentere begivenhederne.

Hører man til dem, der ikke har Eurosport 1, Eurosport Player eller Dplay, men gerne vil se den danske verdensmester i VM-trøjen, vil man også kunne se den første time af transmissionen helt gratis på eurosport.dk.

– Det er helt vildt, at vi har en dansk verdensmester. Mads Pedersen tog fusen på de fleste, da han kørte fra verdenseliten på de regnvåde veje i England. Hvis ikke det er blevet til for mange rådhuspandekager i mellemtiden, så burde han møde op i samme form, som gjorde ham til VM-vinder. Motivationen og selvtilliden bliver næppe højere end lige nu, så jeg glæder mig til at se, hvordan han kører løbet, siger Thomas Bay.

Udover Mads Pedersen er der også andre stærke danskere med i Tour de l’Eurométropole. Mikkel Honoré er på holdkortet hos Deceuninck – Quick Step, mens Lasse Norman Hansen er for Corendon – Circus-holdet.

Endelig er det danske hold Riwal Readynez også på startlisten. De stiller med ryttere som Alexander Kamp, Andreas Stokbro, Rasmus Quaade og Emil Vinjebo.

Tour de l’Eurométropole er blevet kørt siden 1924. Det har skiftet navn et par gange undervejs og har tidligere heddet Circuit Franco-Belge og Tour de Wallonie-Picarde. Udover Mads Pedersen så har to andre danskere også prøvet at vinde løbet. Det var Frank Høj i 1998 og Tayeb Braikia i 1999.

Følg cykling på tv og streaming i vores guide her

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button