TV-Nyt

Eurosport bliver rammen for al sport på Discovery Networks kanaler

Eurosport brandSiden Discovery i 2015 overtog Eurosport helt og fuldt, er der blevet sat fart på udviklingen af Eurosport-brandet. Dette forår tages endnu et stort skridt, når Eurosport fra 17. februar bliver masterbrand for al sport på Discoverys kanaler. Tiltaget betyder, at Eurosport-brandet kommer til at danne en samlet visuel og kommunikativ ramme i sportsdækningen. Landsholdets kampe vil fortsat være på Kanal 5, lige som Premier League stadig vil være på 6’eren, mens Canal 9 også fremover vil være hjemsted for Discoverys kampe fra Alka Superligaen.

Hidtil har Discoverys sportsdækning været båret af en række stærke, separate kanalbrands som 6’eren, Canal 9 og Eurosport-kanalerne. Disse tv-kanaler vil fortsat være hjemsted for Discoverys sportsproduktioner, men fremover vil Eurosport-universet danne en samlet visuel og kommunikativ ramme for sportsproduktionerne. Eurosport bliver dermed masterbrand for al sport hos Discovery.

”Hos Discovery mener vi, at der ligger et uforløst potentiale i Eurosport-brandet, der på tværs af Europa har et solidt fodfæste hos sportselskere. Da vi samtidig har ønsket at skabe en fælles brandramme for vores omfangsrige sportsproduktion, har det været helt naturligt at gøre Eurosport til masterbrand for al vores sport. Vi er overbeviste om, at kombinationen af vores stærke sportsrettigheder og et velkendt sportsbrand som Eurosport sammen kan løfte vores produktioner yderligere til glæde for seerne”, siger Anders Antonsen, nordisk sportsdirektør i Discovery.

Sportsrettighederne forbliver på nuværende kanaler
Introduktionen af Eurosport som masterbrand for Discoverys sport ændrer dog ikke ved, hvor de enkelte sportsrettigheder er placeret. Landsholdets kampe vises fortsat på Kanal 5, Premier League-kampene vises på 6’eren og Alka Superligaen sendes fortsat på Canal 9 og Eurosport 2. Endelig kan cykelentusiaster som altid følge hele cykelsæsonen på Eurosport 1 og Eurosport 2, hvor Giro d’Italia fra i år sendes eksklusivt.

Introduktionen af Eurosport som masterbrand skydes i gang fredag d. 17. februar i forbindelse med, at SønderjyskE – Esbjerg åbner forårssæsonen i Alka Superligaen. Kampen vises fra kl. 19.40 på Canal 9.

Kilde: Discovery Networks

I samme kategori

Back to top button