TV-Nyt

Eurosport går backstage hos Randers FC

Randers FC backstageEurosport giver i den kommende Superliga-sæson seerne et unikt indblik i, hvad der sker bag de lukkede døre i en professionel fodboldklub. For første gang i dansk tv-historie åbner en Superligaklub op for livet uden for banen, og vi er med helt tæt på, når træningen gør ondt, strategien skal lægges og sejre og nederlag fordøjes.

Tættere på end nogensinde før. Det er målsætningen for Eurosports nye projekt ’Superliga Backstage – Randers FC’, der bliver vist løbende på Canal 9 i løbet af Superliga-sæsonen 2017/18. Det første afsnit forventes at ramme skærmen allerede i løbet af august måned.

Randers FC har som den første klub i Danmark valgt at åbne dørene – også de, der sædvanligvis er lukkede i en professionel fodboldklub – for et kamerahold og journalister for at give omverden et unikt indblik i livet bag facaden i en professionel fodboldklub.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Spillere, trænere og ledere har sagt ja til at lukke offentligheden ind og dermed givet Eurosport mulighed for at producere en dokumentarserie om en professionel fodboldklub – fra omklædningsrummet, fra direktionsgangene og fra spillernes personlige sfære. Den røde tråd i fortællingerne bliver Randers FC’s kamp for at nå slutspillet.

 Fodbold er i høj grad fascination, men også nærhed. I dansk fodbold er vi i større grad nødt til at spille på det sidstnævnte, og derfor vil vi bringe folk endnu tættere på, så de oplever ting, man normalt ellers ikke gør. Det kan skabe fornyet interesse, men samtidig også være med til at give en større forståelse for, hvorfor vi agerer, som vi gør. Det bliver helt uden filter, så vores fans, samarbejdspartnere og andre interessenter får det reelle billede af livet i Randers FC, fortæller direktør i Randers FC, Michael Gravgaard.

Dokumentarserien sendes løbende i forbindelse med Canal 9’s Superliga-dækning, og frem til vi kender Randers FC’s skæbne i forhold til slutspillet i 2018.

– Jeg har stor respekt for Randers FC’s mod og klarsyn i forhold til at begive sig ind i et projekt som dette. Vi er også spændt, for heller ikke vi kender jo resultatet, når vi offentliggør løbende. Men jeg er sikker på, at vi kommer til at give seerne et unikt og banebrydende indblik i en professionel fodboldklub, og med Kian Fonoudi og Kasper Marker som reportere, Claus Frederiksen som fotograf og Søren Klæstrup som ansvarlig redaktør markerer vi tydeligt vores ambitioner med dette projekt, siger Ledende Redaktionschef hos Eurosport, Christian Thye-Petersen

Særligt en af spillerne i Randers FC ser frem til resultatet af ’Superliga Backstage – Randers FC’. Det er den islandske målmand, Hannes Halldórsson. Han har nemlig prøvet noget lignende med det islandske landshold og fortæller i den forbindelse:

– Da vi skulle kvalificere os til EM, havde vi et tv-hold med os hele vejen. Det havde en virkelig positiv effekt på holdet, for det var noget nyt og spændende, der gav et friskt pust. Derfor glæder jeg mig meget til det her projekt og håber, at det giver noget af det samme til Randers FC i forhold til at opnå vores mål om at komme i top-6, lyder det fra Hannes Halldórsson.

https://vimeo.com/225412696

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button