Eurosport forlænger Bundesliga-aftale

| mandag 17. jan, 2011 13:40 | 0 Kommentarer

Eurosport og DFL Sports Enterprises GmbH har forlænget den nuværende aftale (dækning af sæson 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012) med yderligere tre sæsoner: 2012-2013, 2013-2014 og 2014-2015.

Aftalen betyder, at Eurosport vil have de eksklusive TV-rettigheder for alle kampe i den tyske Bundesliga og 2. Bundesliga i 22 lande* inklusiv de nordiske lande samt Central- og Østeuropa.

Eksklusiv dækning på Eurosport 2 og Eurosport 2 HD

Eurosport 2 er blevet kanalen, som de danske fodboldseere associere med den tyske Bundesliga. Succesen med Bundesligaen fortsætter således med den intensive dækning på Eurosport 2 med fem LIVE kampe fra hver runde, ugentlige highlights, Bundesliga-dedikerede magasin-programmer samt interviews med spillere og eksperter. Eurosport 2 vil således også fortsætte produktionen i samme topkvalitet i HD. I Danmark kommenteres kampene af Henrik Hvillum, Rasmus Elgaard, Mark Strudal, Bjarne Goldbæk, Thomas Rasmussen og Kim Milton.

Eurosport 2 blev lanceret i 2005, og er i dag en af Europas hurtigst voksende betalingskanaler, hvor den når ud til 48 millioner husstande i 47 lande. Eurosport 2 og Eurosport 2 HD sender hvert år mere end 2000 timer LIVE sport.

Samtlige Bundesligakampe kan fremover også ses LIVE online på Eurosport Player.

Laurent-Eric Le Lay, Adm. Direktør, Eurosport Group fortæller, "Vi er utrolig glade for, at have forlænget denne aftale med DFL, og dermed fortsat kunne vise de mange fans i de nordiske lande og Central- og Østeuropa den bedste tyske fodboldliga.

Eurosport 2 har dækket Bundesligaen siden 2009, og på kun to sæsoner har vores gode produktion og promotion fået seertallene til at stige, og vi er overbeviste om, at Bundesligaen har endnu større potentiale. Forlængelsen med DFL bekræfter således også Eurosport 2's strategi, om at skaffe sig nogle af de største sportsrettigheder."

Jörg Daubitzer, Managing Director, DFL Sports Enterprises tilføjer:

„Vi er rigtig glade for denne forlængelse af det succesfulde samarbejde. Eurosport er en velanset sportskanal, og vi sætter stor pris på den made, som Bundesligaen bliver præsenteret på. Aftalen dækker nogle vigtige geografiske områder for os, der er med til gøre Bundesligaen endnu større på et internationalt plan.“

*De 22 lande, som vil dække Bundesligaen indtil 2015 på Eurosport 2 er:: Albanien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Ungarn, Island, Kosovo, Letland, Litaun, Macedonien, Montenegro, Norge, Polen, Romænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien og Sverige.

Kilde: Eurosport presse

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt