TV-Nyt

Eurosport i august

Der er premiere på Bundesligaen, masser af tennis, EM i svømning og meget mere i august.

Eurosport tennisTennis på Eurosport i august

Alle turneringer fører til US Open

30. august starter årets fjerde og sidste Grand Slam-turnering: US Open. Eurosport sender mere end 135 timer LIVE fra Flushing Meadows, herunder topkampe med verdensklassespillere som Caroline Wozniacki, Rafael Nadal, Serena Williams, Robin Söderling, Kim Clijsters, Roger Federer og mange flere. Du kan læse mere om US Open i septembers højdepunkter, men først står den på opvarmningsturneringerne i US Open Series.

WTA-turneringen i San Diego, Mercury Insurance Open, afgøres udendørs på hardcourt på La Costa Resort & Spa i San Diego, Californien den 31. juli – 8. august og har en samlet præmiesum på $700.000.

Turneringen er en del af US Open Series, der samler de vigtigste turneringer frem mod US Open. Turneringen er ny på kvindernes Tour, og erstatter WTAturneringen i Los Angeles. Turneringensendes i bedste billedkvalitet på Eurosport HD. WTA-turneringen i Cincinatti, Western & Southern Financial Group Women’s Open, er også en udendørs hardcourt-turnering, der spilles på The Lidner Family Tennis Center i Cincinatti, Ohio, den 8.-15. august. Turneringen har en samlet præmiesum på $2.000.000 og er også en del af US Open Series. Sidste år blev turneringen vundet af Jelena Jankovic fra Serbien, der i finalen slog russiske Dinara Safina med 6-4, 6-2. Turneringen produceres i HD og sendes i bedste billedkvalitet på Eurosport HD.

WTA-turneringen i Montreal, Rogers Cup presented by National Bank, afgøres på Uniprix Stadium i Montreal, Canada den 13.-22. august. Den udendørs hardcourt-turnering har en samlet præmiesum på $2.000.000, og er også en del af US Open Series. Sidste år blev turneringen vundet af russiske Elena Dementieva, der slog landsmanden Maria Sharapova i finalen med cifrene 6-4, 6-3.

WTA-turneringen i New Haven, Pilot Pen Tennis at Yale, afgøres den 20.-28. august på de udendørs hardcourtbaner på Conneticut Tennis Center. Turneringen er også en del af US Open Series, og har en samlet præmiesum på $600.000. Sidste år vandt danske Caroline Wozniacki finalen over russiske Elina Vesnina i to sæt: 6-2, 6-4. Turneringen produceres i HD og sendes i bedste billedkvalitet på Eurosort HD.

 • WTA-turneringen i San Diego: LIVE 31. juli – 8. august på Eurosport (HD)
 • WTA-turneringen i Cincinatti: LIVE 8.-15. august på Eurosport (HD)
 • WTA-turneringen i Montreal: LIVE 13.-22. august på Eurosport (HD)
 • WTA-turneringen i New Haven: LIVE 20.-28. august på Eurosport (HD)
 • US Open: LIVE 30. august -12. september på Eurosport (HD)

Fodbold på Eurosport i august

Eurosport bundesligaFodbold Publikums-og målfest med Bundesligaen Den europæiske fodboldsæson er skudt igang, og Eurosport 2 er naturligvis klar med Bundesligaen LIVE fra den 20. august, hvor de regerende mestre Bayern München tager imod Wolfsburg, med danskerne Thomas Kahlenberg og Simon Kjær på holdet, hjemme på Allianz Arena, der har en publikumskapacitet på 69.000 tilskuere. Spillerunderne i den tyske liga strækker sig fra fredag til søndag, og hver weekend vil Eurosport 2 sende én kamp LIVE om fredagen, efterfulgt af to LIVE kampe lørdag og to søndag. Hver mandag aften sender Eurosport 2 desuden LIVE fra en kamp i 2. Bundesliga.

Bundesligaen er en liga med mange mål og endnu flere tilskuere. Sæsonen 2009/2010 gjorde

sig bemærket med et gennemsnit på 2,83 mål pr. kamp – det højeste blandt de store europæiske ligaer – og et publikumsgennemsnit på 41.802 tilskuere pr. kamp, hvilket er det højeste i hele Europa. Med Bayern München, der nåede finalen i årets Champions League, og et ungt landshold med mange spillere i den hjemlige liga, der vandt bronze ved det netop overståede VM, er der gode muligheder for at slå publikumsrekord igen i år. Stjernerne i Bundesligaen er mange, og flest er de i Bayern München, der råder over hele 11 spillere fra det landshold, der tog medaljer i Sydafrika. De tyske landsholdsstjerner Philipp Lahm, Thomas Müller, Bastian Schweisteiger, Holger Badstuber, Miroslav Klose, Toni Kross, Mario Gomez og Hans-Jörg Butt kom alle hjem med bronzemedaljer, mens hollandske Edson Braafheid, Mark van Bommel og Arjen Robben er sølvmedaljer med fra VM. At verdensstjerner som også Franck Ribéry er med i Bayern München-truppen, gør det til et af de stærkeste hold i denne sæson. Et andet bevis på Bundesligaens styrke er de nytilkomne spillere. Hollandske Ruud van Nistelrooy skiftede eksempelvis fra Real Madrid til Hamburg inden denne sæson, ligesom tyske Michael Ballack netop har skiftet fra Chelsea til Bayer Leverkusen. Det rygtes derudover, at flere storspillere er på vej til den tyske liga ovenpå VM. Med Simon Kjærs skifte til Wolfsburg er dansk fodbold stærkere repræsenteret i Bundesligaen, end vi har set længe. Kjær får danske Thomas Kahlenberg som klubkammerat, mens de kan se frem til at spille mod landsmænd som Leon Andreasen (Hanover), Bo Svensson (Mainz), Daniel Jensen (Werder Bremen) og Nicolai Jørgensen (Leverkusen).

I august sender Eurosports kanaler også andet fodbold – blandt andet skal kvindernes U20-VM afgøres, mens der skal trækkes lod til både Champions League og Europa League. Som altid sendes der også LIVE fra den bedste japanske liga, J.League, og så skal der spilles et par venskabskampe inden det for alvor går løs med EM-kvalifikationen i efteråret.

 • Bundesliga: LIVE 20.-22. og 27.-29. august på Eurosport 2 (HD)
 • 2.Bundesliga: LIVE 23. og 30. august på Eurosport 2
 • U20-VM for kvinder: Finale LIVE den 1. august på Eurosport (HD)
 • J.League: LIVE 18. og 28. august på Eurosport 2
 • Champions League-lodtrækning: LIVE 6. og 26. august på Eurosport (HD)
 • Europa League-lodtrækning: LIVE 6. og 27. august på Eurosport (HD)

EM i Svømning på Eurosport

Svømning EM afgøres i Budapest Med to år til de Olympiske Lege i London afgøres EM i svømning i Budapest den 4.-15. august. Eurosport sender 40 timer LIVE fra bassinerne, når den europæiske elite kæmper om medaljer. Blandt de store stjerner, man kan forvente at se til start, er verdensmesteren på 50 og 100 meter fri hos kvinderne, Britta Steffen fra Tyskland, mens Alain Bernard fra Frankrig skal forsøge at vinde samme distancer på herresiden. Tyske Paul Biedermann er storfavorit på 200 og 400 meter fri, mens Dániel Gyurta er det store hjemmebanehåb på 200 meter brystsvømning. Set med danske øjne bliver det spændende at se, hvad blandt andre Lotte Friis (800 m fri) og Jeanette Ottesen (100 m. fly) kan præstere. Også det unge danske håb Julie Hjort Hansen (200 m medley) kan blande sig i medaljestriden.

I udspring er svenske Anna Lindberg favorit hos kvinderne, efter hun vandt dobbelt EM-guld i 2006. Hun udfordres af blandt andre Yuliya Pakhalina som er regerende verdensmester i enmeterspring. På herresiden bliver det spændende at følge den unge brite Tom Daleys udvikling – det 16-årige håb blev verdensmester i Rom sidste år i det høje udspring på 10 meter.

I forbindelse med EM lanceres Eurosports nye svømmemagasin, Pool Talk, hvor seerne får en unik mulighed for at lære svømmestjernerne bedre at kende udenfor bassinet.

EM i svømning: LIVE 9.-15. august på Eurosport Pool Talk: LIVE 9.-15. august

Husk også

Cykling
Polen Rundt: LIVE 1.-7. august på Eurosport
Cyclassics i Hamburg: LIVE 15. august
Eneco Tour: LIVE 17.-24. august på Eurosport
Vuelta Espana: LIVE 28. august – 19. september på Eurosport

FIA WTCC: LIVE 1. august på Eurosport
EM i atletik: LIVE 1. august på Eurosport
Afrikanske mesterskaber i atletik: 1. august på Eurosport 2
Superstock-VM: LIVE 1. august på Eurosport 2
GP3 Series: LIVE 1. og 29. august på Eurosport 2
Supersport-VM: LIVE 1. august på Eurosport (HD)
DEW Summer Tour: LIVE 14. august på Eurosport 2
EAA-turneringen i Luzern: LIVE 8. august på Eurosport
Arena Football League: LIVE 13. august på Eurosport 2
Kanot-VM fra Poznan: LIVE 20.-22. august på Eurosport
Mundialto strandfodbold: LIVE 6.-8. august på Eurosport 2
Porsche Soccer Cup: LIVE 1. og 29. august på Eurosport 2
World Cup i mountainbike: Live 29. august på Eurosport
VM i Rugby for kvinder: LIVE 20. august – 5. september på Eurosport 2
Doboj International i håndbold: LIVE 24.-28. august på Eurosport 2
Global Champions Tour fra Brasilien: LIVE 28. august på Eurosport
Superbike-VM : LIVE 1. august på Eurosport (HD) og Eurosport 2 (HD)
Ptjus 4-nationersturnering i basketball: LIVE 10.-15. august på Eurosport 2
Australian Football League: LIVE 7., 14., 21. og 28. august på Eurosport 2
Le Mans Endurance Series fra Hungaroring: LIVE 22. august på Eurosport
British Superbike Championship: LIVE 8. august og 30. august på Eurosport 2
FIS Summer Grand Prix: LIVE 6.-8., 13., 15., 20.-21. og 28.-29. august på Eurosport (HD)
Euro League i strandfodbold: LIVE 26.-29. august på Eurosport (HD) og Eurosport 2(HD)

I samme kategori

Back to top button