Streamingnyt

Euphoria – særafsnit

Euphoria får to nye særafsnit, der fungerer som en bro mellem første og anden sæson af den Emmy-vindende HBO-serie med Zendaya i hovedrollen.

Det første særafsnit, der har titlen “Trouble Don’t Last Always”, foregår kort tid efter, Rue (Zendaya) blev efterladt af Jules (Hunter Schafer) på togstationen. Vi følger en nedtrykt Rue, der prøver at fejre jul oven på alle de traumatiske oplevelser, hun var ude for i første sæson. Foruden Zendaya medvirker Colman Domingo også i dette afsnit. Det er seriens skaber, Sam Levinson, der har skrevet og instrueret afsnittet.

Det første særafsnit af Euphoria får premiere 7. december på HBO Nordic. Det andet afsnit kommer senere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ved Emmy-uddelingen tidligere i år vandt Zendaya prisen for bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie, og Euphoria vandt desuden for bedste make-up og bedste originale musik.

Serien er skabt af Sam Levinson, der også fungerer som executive producer sammen med Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady og Gary Lennon.

Euphoria er produceret i samarbejde med A24 og er baseret på den israelske serie af samme navn, skabt af Ron Leshem og Daphna Levin fra HOT.

Hele første sæson af serien er tilgængelig nu på HBO Nordic.

Kilde: HBO Nordic presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button