Branche-Nyt

ESPN opgiver 3D kanal i USA

espn3dDet skulle være en ny dimension for tv sport, men de amerikanske seere og kabel-tv selskaber har ikke rigtigt hoppet på 3D bølgen, der blev slået så stort op for 2-3 år siden, og nu dropper den amerikansk tv-sport gigant ESPN så helt sin 3D kanal.

ESPN meddelte nyheden via en talskvinde på Twitter og siden har nyhedstjenesten The Verge fået bekræftet det med følgende uddybning:

“Nobody knows more about sports in 3D than ESPN, and we will be ready to provide the service to fans if or when 3D does take off.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

ESPN 3D blev lanceret tilbage i 2010 med VM fodbold, tidligt i 2011 blev ESPN 3D en egentlig tv-kanal med nonstop 3D sport.

I stedet for 3D forventes det at ESPN i stedet vil koncentrere sig at arbejde hen imod at levere Ultra HD sport til de amerikanske hjem. 

Her i Danmark har 3D sport hidtil været et særsyn, kun Viasat 3D og CMore har tilbudt enkelte begivenheder i 3D, og med ESPN’s melding og den generelle holdning hos tv-seerene, så bliver det nok næppe til så meget mere end pt.

Kilde: The Verge

I samme kategori

Back to top button