Branche-Nyt

Er du blevet snydt? – 1 ud af 4 Black Friday tilbud er falske

Ved midnat lød startskuddet til årets største udsalgsdag. Allerede i aftes tyvstartede de store butikskæder udsalget og afslørede deres Black Friday tilbud.

PriceRunner har i løbet af natten till Black Friday gennemført en kvantitativ analyse af udsalgspriserne baseret på 30.930 af de mest populære produkter fra 47 af de største butikker.

PriceRunners analyse fra natten til Black Friday afslører at 26 procent af alle produkter der er på tilbud på Black Friday er produkter der i løbet af efteråret er sat op i pris med i gennemsnit 33 procent.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er utroligt mange gode tilbud på Black Friday udsalget. Men du skal se dig godt for ikke at falde for et af de falske tilbud. 1 af 4 tilbud er produkter er først er sat op i pris for derefter at blive sat ned i pris som et tilbud. De fleste butikker opfører sig ordentligt, men der findes desværre også hårrejsende eksempler på falske tilbud, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Det sker også at butikkerne sammenligner deres priser med producenternes anbefalede priser, der meget sjældent har noget med virkelighedens priser at gøre. En sådan sammenligning får rabatten til at se større ud end den i realiteten er. Tricket til at afsløre et falsk tilbud er at sammenligne prisen mellem butikkerne og se hvad prisen tidligere har været, siger Martin Andersen.

Kilde: Pricerunner presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button