Branche-Nyt

Her er det billigste Ultra HD TV

ultrahd salgskurveDer er for alvor ved at komme gang i salget af Ultra HD skærme. Vi har fundet det billigste, hvor du reelt kan få 4K indhold.

Der er efterhånden en række Ultra HD skærme på markedet fra en række producenter. Det er dog ikke alle af disse, der har specifikationerne, eller aftale med Netflix der muliggør at tilgå 4K indhold. Indtil videre det nemlig forbeholdt Samsung, Sony og LG.

Billigste Ultra HD skærm

Et pristjek foretaget af os den 23/5 2014 viser, at det er Samsung, der presser prisen pt. på Ultra HD skærme. Vi er faktisk under 10.000 inkl. 6 måneders gratis Netflix adgang.

BEMÆRK ifølge en engelsk anmeldelse havde de ikke adgang til Netflix 4K på skærmen.

samsung hu6905

Samsung HU6905 modellen er en ægte flad (ikke buet) fladskærm med Ultra HD. Den fås i størrelserne  40″, 50″ og 55″ og byder trods prisen på, de ved Ultra HD væsentlige elementer som, HDMI 2.0, HDCP 2.2 og HEVC.

 

 

Samsung HU6905 ulemper

Ifølge anmeldelsessitet hdtvtest.co.uk så er det primært i forhold til billeder med bevægelse, at Samsung HU6905 halter. Skærmen understøtter ikke ægte 24p afspilning, som også er et problem ved f.eks. Blu-ray. De kunne som tidligere nævnt heller ikke få Netflix 4K afspilning.

I forhold til dyrere Ultra HD modeller fra Samsung får du ikke Twin tuner eller 3D support.

I samme kategori

Back to top button