Partnerindhold - Annoncørbetalt indhold

Er 200/200 Mbit godt nok?

Dette indhold er sponsoreret.

Det er ikke muligt at give et klart svar på, hvor hurtigt et internet man har brug for. Der er flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til hastigheden på ens internetforbindelse. Det afhænger blandt andet af, hvilken type internethastighed man har brug for. Hvis man eksempelvis. Streamer du film og tv-serier online eller spiller online spil, vil det være en fordel med en hurtigere forbindelse end 200/200 Mbit, men ikke nødvendigt. Fibernet giver mulighed for hurtige internethastigheder.

Du kan bestille fibernet her.

Hvor hurtigt internet har du brug for?

Der er mange ting, der spiller ind, når det kommer til at finde ud af, hvor hurtigt dit internet skal være. For det første er det vigtigt at have en fornemmelse for, hvad du bruger dit internet til. Er du typen der streamer meget film og serier, eller bruger du mest din computer til at surfe lidt på nettet og checke din mail? Hvis du streamer meget film og serier, så er det vigtigt med et hurtigere internet. Her er der tale om 50-100 Mbit. Derudover er det også vigtigt at have en fornemmelse for, hvor mange personer der bruger internettet i husstanden på samme tid – har I flere computere eller andre enheder forbundet til internettet på samme tid? Jo flere personer der bruger internettet på samme tid, jo hurtigere bør dit internet være. Alt i alt er det vigtigst at have en fornemmelse for, hvad du selv har behov for, da de fleste danske husstande har adgang til internettet med hastigheder på op til 100 Mbit, som er rigeligt for de fleste behov.

Hvad er forskellen på download og upload?

Download og upload er to begreber, der bruges til at beskrive overførsler af data. Download betyder, at man henter data fra internettet ned til sin computer. Upload betyder, at man sender data fra sin computer op på internettet. Når man kigger på internetforbindelser, bliver man præsenteret for to tal, som eksempelvis 200/200 Mbit. Det første tal betegner den maksimale downloadhastighed, mens det andet tal beskriver den maksimale uploadhastighed. Alstå vil man kunne downloade og uploade maks 200 Mbit/s med førnævnte abonnement. Ofte er uploadhastigheden dog mindre end downloadhastigheden, da der som regel er størst behov for at kunne hente ting ned fra internettet i stedet for at lægge ting op på det.

Hvor mange Mbit har en normal dansker brug for?

Der er mange tal derude, der fortæller om, hvor mange Mbit, man har brug for. Men stigning i hjemmearbejde og streaming gør, at man ofte har brug for mere end minimumshastighederne i den regulære husholdning. Det vil dog være unødvendigt at have mere end 50-100 Mbit for de fleste danskere – Derfor er 200/200 Mbit rigeligt for de fleste husholdninger.

Hvor hurtigt internet kan du få?

Internethastigheder kan variere meget, og det afhænger både af hvor man bor, og hvilken type forbindelse man har. Den hurtigste forbindelse, man kan få i Danmark er 1000/1000 Mbit over fibernet. Fibernetforbindelser er typisk meget hurtigere end almindelige bredbåndsforbindelser, og dette skyldes at signalet ikke bliver forstyrret på samme måde som et almindeligt signal. Yderligere så er fibernet oftest også mere stabil end almindelige bredbåndsforbindelser, da der ikke er nogen risiko for, at signalet bliver forstyrret undervejs fra udstyret og helt ind til modtageren – altså din computer eller din telefon.

I samme kategori

Back to top button