TV-NytBranche-Nyt

Engelsk fodbold har kickstartet året på 6’eren

premier league billede m logoEngelsk fodbold har kickstartet året på 6’eren med vækstrater i seningen på 30-60% (P15-50) i forhold til januar 2016.

Sports- og fodboldrettigheder er en vigtig del af Discovery Network’s DNA. Derfor er det ekstra tilfredsstillende at se, at netop fodbolden er kommet rigtig godt fra start i 2017. På 6’eren har især engelsk fodbold løftet sig markant i januar måned med vækstrater på 30-60% i P15-50. På Premier League er de kampe, der sendes eksklusivt hos Discovery Networks, steget med 58% i forhold til de ikke-eksklusive kampe sidste år. Derudover er 6’erens FA Cup kampe steget med 36% i januar, mens Capital One Cup semifinalerne er steget med hele 48% i forhold til sidste års semifinaler.

Den høje sening af fodbold på 6’eren har således også bidraget til en markant vækst på kanalen i januar måned med ét helt share-point i forhold til januar 2016 (P15-50).

Og fodbolden holder ikke pause. Med opstarten på Alka Superliga i fredags er hele fodboldspektret igen at finde på Discovery Networks’ kanaler. Med den nye Alka Superligastruktur bliver foråret i bunden særlig interessant, mens også mesterskabet og pladserne om spillet i Europa skal placeres.

Kilde: Discovery Networks

I samme kategori

Back to top button